Pokahontas
Ekspert
Nije ovo tvoja igra... malo je i mojaAko vam toliko smetam, slobodno možete napustiti ovu igru... Niko vas ne primorava da je igrate do kraja.. Ja samo spašavam svoje favorite...![]()
Nije ovo tvoja igra... malo je i mojaAko vam toliko smetam, slobodno možete napustiti ovu igru... Niko vas ne primorava da je igrate do kraja.. Ja samo spašavam svoje favorite...![]()
Pa nije uvek, ali vama očigledno samo kada glasam poslednji u krugu upada u oči... Moja je stvar kada ću ja iskoristiti svoj glas, pravila svakako ne kršim... A vi se kidajte...A tvoji favoriti večito, sasvim slučajno, ostaju među dve poslednje pesme za spasavanje? Jaki favoriti.![]()
Kipar: Elena Tsagrinou - El Diablo
Grčka: Stefania - Last Dance
Belgija: Hooverphonic - The Wrong Place
Estonija: Uku Suviste - The Lucky One
Letonija: Samanta Tīna - The Moon Is Rising
Azerbejdžan: Efendi - Mata Hari
San Marino: Senhit - Adrenalina
Norveška: TIX - Fallen Angel
Češka Republika: Benny Cristo - omaga
Finska: Blind Channel - Dark Side
Francuska: Barbara Pravi - Voilà
Ukrajina: Go_A - Shum
Švedska: Tusse - Voices
Danska: Fyr Og Flamme - Øve Os På Hinanden
Rusija: Manizha - Russian Woman
Italija: Måneskin - Zitti E Buoni
Rumunija: ROXEN - Amnesia
Austrija: Vincent Bueno - Amen
Island: Daði og Gagnamagnið - 10 Years
Španija: Blas Cantó - Voy A Quedarme
Albanija: Anxhela Peristeri - Karma
Poljska: RAFAŁ - The Ride
Severna Makedonija: Vasil - Here I Stand
Hrvatska: Albina - Tick-Tock
Švajcarska: Gjon's Tears - Tout l'Univers
Ujedinjeno Kraljevstvo: James Newman - Embers
Gruzija: Tornike Kipiani - You
Litvanija: The Roop - Discoteque
Australija: Montaigne - Technicolour
Malta: Destiny - Je Me Casse
Nemačka: Jendrik - I Don't Feel Hate
Portugalija: The Black Mamba - Love Is On My Side
Moldavija: Natalia Gordienko - Sugar
Slovenija: Ana Soklič - Amen
Izrael: Eden Alene - Set Me Free
Bugarska: Victoria - Growing Up Is Getting Old
Irska: Lesley Roy - Maps
Holandija: Jeangu Macrooy - Birth Of A New AgePa smorio si, izviniAli ne voliš što sam je ja izbacio![]()
Ne kritikujem ja ništa.. Jel nemam pravo da se pozdravim sa Maneskinom? Šta vam je ljudi?Mrmi koliko puta si spasio Italiju![]()
Nijednom, a mene tagovao da spasim Adrenalinu, u žurbi nisam ni video da su među ugroženima Maneskin, Albina... Ali priznajem i sam sam to radio, tagovao ljude, doduše ne van ove teme, ali svejedno to nije u redu. Tako da neću spašavati nikog tokom sutrašnjeg dana, neka to bude kao neka moja kazna. Možda se i igrica dotad završi.Mrmi koliko puta si spasio Italiju![]()
Tintoreto, kao i na SSF 2023Mrmi koliko puta si spasio Italiju![]()
Igraš, igraš Boxily, nema stajanja do kraja.. Ajdee bre, šta nam ko može..Nijednom, a mene tagovao da spasim Adrenalinu, u žurbi nisam ni video da su među ugroženima Maneskin, Albina... Ali priznajem i sam sam to radio, tagovao ljude, doduše ne van ove teme, ali svejedno to nije u redu. Tako da neću spašavati nikog tokom sutrašnjeg dana, neka to bude kao neka moja kazna. Možda se i igrica dotad završi.![]()
Nijednom, a mene tagovao da spasim Adrenalinu, u žurbi nisam ni video da su među ugroženima Maneskin, Albina... Ali priznajem i sam sam to radio, tagovao ljude, doduše ne van ove teme, ali svejedno to nije u redu. Tako da neću spašavati nikog tokom sutrašnjeg dana, neka to bude kao neka moja kazna. Možda se i igrica dotad završi.![]()