ESC 2021 - Spasi svog favorita

Pitanje je ko je platio Josipi to da kaže?!

Judge Judy GIF
Dobila sam više ponuda u inbox od različitih ljudi ovdje. Na jednu sam pristala.

Nije problem ni pozivanje, barem meni to nije problem. Već što nas sve praviš ludima da to ne radiš i večito praviš žrtvu od sebe. To mi je ono već van svakog razuma. Nije zabranjeno imati organizovana spasavanja ali kontam ono igra se zove spasi SVOG favorita a ne spasi tuđeg favorita. Pa ako je svima njima Letonija glavni favorit u igri onda i ok. Ali ono čisto sumnjam da je to slučaj :D

Mrm previše ozbiljno si shvatio ovu igru 😭
Ma Stefi bukvalno sam pitao Josipu ovde iz zajebancije skoro, da nisu uveli ovo pravilo vrv bih je tagovao iy zezanja javno da spase Letoniju jer je ona upala na proslo takmcnje SSF na isti nacin ako se secas, i svi su vristali od smeha...naravno da niko ada nije iskljucen, :cautious::cautious::cautious: iI NE TEBA POBOGU, devojka nije ni videla poruku, nije bila tu, a cim je videla vec je spasila nesto bila i nikad ne bi spasila Letoniju... ovo je smejurija...ai bukvalno...nebitno mi je Stefi, ali mi je smesno kako neke nesrtene duse seire bukvalno zbog ovoga, a i Milos je jedva docekao cini mi se, Milos zna koiko se ovde poziva, dok se mozda i na FSC dogovara oko glasanja... :)

SPAŠENI:

:cy: Kipar: Elena Tsagrinou - El Diablo
:lv: Letonija: Samanta Tīna - The Moon Is Rising
:cz: Češka Republika: Benny Cristo - omaga
:az: Azerbejdžan: Efendi - Mata Hari
:no: Norveška: TIX - Fallen Angel

UGROŽENI:

:be: Belgija: Hooverphonic - The Wrong Place
:fi: Finska: Blind Channel - Dark Side
:se: Švedska: Tusse - Voices
:ua: Ukrajina: Go_A - Shum
:fr: Francuska: Barbara Pravi - Voilà
:dk: Danska: Fyr Og Flamme - Øve Os På Hinanden
:gr: Grčka: Stefania - Last Dance
:ru: Rusija: Manizha - Russian Woman

IZBAČENI:

14. :ee: Estonija: Uku Suviste - The Lucky One
15. :sm: San Marino: Senhit - Adrenalina
16. :it: Italija: Måneskin - Zitti E Buoni
17. :ro: Rumunija: ROXEN - Amnesia
18. :at: Austrija: Vincent Bueno - Amen
19. :is: Island: Daði og Gagnamagnið - 10 Years
20. :es: Španija: Blas Cantó - Voy A Quedarme
21. :al: Albanija: Anxhela Peristeri - Karma
22. :pl: Poljska: RAFAŁ - The Ride
23. :mk: Severna Makedonija: Vasil - Here I Stand
24. :hr: Hrvatska: Albina - Tick-Tock
25. :ch: Švajcarska: Gjon's Tears - Tout l'Univers
26. :gb: Ujedinjeno Kraljevstvo: James Newman - Embers
27. :ge: Gruzija: Tornike Kipiani - You
28. :lt: Litvanija: The Roop - Discoteque
29. :au: Australija: Montaigne - Technicolour
30. :mt: Malta: Destiny - Je Me Casse
31. :de: Nemačka: Jendrik - I Don't Feel Hate
32. :pt: Portugalija: The Black Mamba - Love Is On My Side
33. :md: Moldavija: Natalia Gordienko - Sugar
34. :si: Slovenija: Ana Soklič - Amen
35. :il: Izrael: Eden Alene - Set Me Free
36. :bg: Bugarska: Victoria - Growing Up Is Getting Old
37. :ie: Irska: Lesley Roy - Maps
38. :nl: Holandija: Jeangu Macrooy - Birth Of A New Age

Nije problem ni pozivanje, barem meni to nije problem. Već što nas sve praviš ludima da to ne radiš i večito praviš žrtvu od sebe. To mi je ono već van svakog razuma. Nije zabranjeno imati organizovana spasavanja ali kontam ono igra se zove spasi SVOG favorita a ne spasi tuđeg favorita. Pa ako je svima njima Letonija glavni favorit u igri onda i ok. Ali ono čisto sumnjam da je to slučaj :D
Zato sam ja i rekao nemam ništa protiv ljudi koji vole Latviju i spašavaju je, ali Labi koji spasi Latviju sekundu nakon kvazimoda pa izmjeni poruku u "dobro jutro svima" i ostatak dana ne spasi doslovno nikoga, ili Kakashi padne sa kruške odjednom i spasi Latviju, ma daj ajde... 😆

Back