Nisam ni ja rekao da treba, ali ako ni to ne treba a dešava se redovno, što se i ovo ne bi desilo iako ne treba hahahNe treba žiri da ih kažnjava ako zaslužuju poene, nikad to nisam kazao...![]()
Jel si siguran da smo zasluživali do sada bodove žirija?Nisam ni ja rekao da treba, ali ako ni to ne treba a dešava se redovno, što se i ovo ne bi desilo iako ne treba hahah
Nismo zasluživali ne znam kolike bodove, ali veće nego što smo dobijali u 90% slučajeva - da, siguran sam.Jel si siguran da smo zasluživali do sada bodove žirija?![]()
Da smo mi poslali "Proud" kako bi prošli, šta misliš?Nismo zasluživali ne znam kolike bodove, ali veće nego što smo dobijali u 90% slučajeva - da, siguran sam.
Nisam mislio samo na Srbiju, već da generalno ex-yu zemlje imaju taj "problem". Proud je bila one-time ekstremni izuzetak, čak i za Severnu Makedoniju, koji meni potvrđuje pravilo.Da smo mi poslali "Proud" kako bi prošli, šta misliš?
Nemam nervna cijepanja oko scene kao većina fenovaŠto ne dolaziš češće, volontiraš pri popravku sunca u Torinu?
Evo slatkice jedne i za tebeČitajući sve ovo poželim da mi Talijani vrate novac za kartu koju nisam ni kupio, boooo It*lija, booo Josipa.
Zaslužuju zbog tog sunca da ove godine završe barem kao 10. ili niže te da ne pobede ponovo jedno 30 godina.Čitajući sve ovo poželim da mi Talijani vrate novac za kartu koju nisam ni kupio, boooo It*lija, booo Josipa.