ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Interesantno da sutra uveče u evrovizijskom selu tematski Queer dan, i nastupaju Izrael, Azerbejdžan i Hrvatska.

A u ponedeljak je tematski dan Evrope (9. maj) uz slogan EU #StandWithUkraine, a nastupaju Nemačka, Švedska, Belgija i Srbija. :)

Interesantno da sutra uveče u evrovizijskom selu tematski Queer dan, i nastupaju Izrael, Azerbejdžan i Hrvatska.

A u ponedeljak je tematski dan Evrope (9. maj) uz slogan EU #StandWithUkraine, a nastupaju Nemačka, Švedska, Belgija i Srbija. :)
Zašto nema Litvanije u ovom #standwithukraine eventu? Pa ako je neko vikao slava ukraini i sve ostalo, to je bila Monika 😂

Ne znam, meni, da sam izbeglica, ne bi baš bio prioritet da trošim pare na televoting...
Pa ne bi bankrotirao i ostao gladan zbog 2-3 ili eto jedne jedine poruke, posebno ako bi ti značilo na psihološkom i moralnom nivou.

Polako ali sigurno idemo ka Evropskoj uniji + još jedan dokaz i gest da probamo da nas ceo svet ne mrzi 😅

Zašto nema Litvanije u ovom #standwithukraine eventu? Pa ako je neko vikao slava ukraini i sve ostalo, to je bila Monika 😂
Dobro ona se više umorila od toga, nek malo predahne i dođe sebi što neće imati one lukove na sceni, sad je red na druge da viču 😆

Pa već je to okačeno na forumu.

UK, Italija i Švedska prolaze možda dobro kod žirija, kod publike nema šanse. UK je prošlogodišnja Malta, 30 poena max od publike. Chanel prva kod publike i 4. ili 5. kod žirija, dovoljno za pobedu. Jedino me brine Ukrajina, ako se žiri sažali pa počne da prosipa poene.

Nemačka parodija na ESC pesme sa Alinom i Stefanom

I ja mislim da UK nema šanse za pobjedu.Prije mislim da ima Francuska.
Krajnji ishod: Švedska i Francuska imaju ponovo isti broj poena i dele prvo mesto, ali ovaj put Francuska ima bolji skor kod publike i zato pobeđuje! 😀

1.Švedska
2.Francuska
3.Izrael
4.Španija
5.Švicarska
6.Malta
7.Italija
8.Portugal
9.Kipar
=10.UK
=10.Irska

Koliko će ih ponoviti top 10 plasman sa prošlog ESC iz Italije?

Back