Zašto nema Litvanije u ovom #standwithukraine eventu? Pa ako je neko vikao slava ukraini i sve ostalo, to je bila MonikaInteresantno da sutra uveče u evrovizijskom selu tematski Queer dan, i nastupaju Izrael, Azerbejdžan i Hrvatska.
A u ponedeljak je tematski dan Evrope (9. maj) uz slogan EU #StandWithUkraine, a nastupaju Nemačka, Švedska, Belgija i Srbija.![]()
Pa ne bi bankrotirao i ostao gladan zbog 2-3 ili eto jedne jedine poruke, posebno ako bi ti značilo na psihološkom i moralnom nivou.Ne znam, meni, da sam izbeglica, ne bi baš bio prioritet da trošim pare na televoting...
Polako ali sigurno idemo ka Evropskoj uniji + još jedan dokaz i gest da probamo da nas ceo svet ne mrziA u ponedeljak je tematski dan Evrope (9. maj) uz slogan EU #StandWithUkraine, a nastupaju Nemačka, Švedska, Belgija i Srbija.![]()
Dobro ona se više umorila od toga, nek malo predahne i dođe sebi što neće imati one lukove na sceni, sad je red na druge da vičuZašto nema Litvanije u ovom #standwithukraine eventu? Pa ako je neko vikao slava ukraini i sve ostalo, to je bila Monika![]()
Veseli se srpski rodeJuuuu, @omikron mišljenje??
Vrlo lep gest!A u ponedeljak je tematski dan Evrope (9. maj) uz slogan EU #StandWithUkraine, a nastupaju Nemačka, Švedska, Belgija i Srbija.![]()
Krajnji ishod: Švedska i Francuska imaju ponovo isti broj poena i dele prvo mesto, ali ovaj put Francuska ima bolji skor kod publike i zato pobeđuje!I ja mislim da UK nema šanse za pobjedu.Prije mislim da ima Francuska.