ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

sto kasnije da nas p;rozovu za prolazak u finale to je znak da smo bili u top 3 u polufinalu ne valja na pocetku

Vala, bolje da nas prve prozovu, da posle mogu da uzivam. Ne mora to nista da znaci, Bugarsku su prvu prozvali 2017. i osvojila je to polufinale.

Nemojte da imate gubitnički mentalitet povodom prozivanja na samom kraju hahah. Meni Holandija čak i nije u top 10 (iako mi se sviđa), ali sekunde sumnjao nisam da ide u finale.

Ma ne mora ništa to da znači, ako se ne varam, Sjeverna Makedonija i Holandija su prošle kao prve 2 u drugom pf 2019. a znamo kakav su uspjeh ostvarile

U svakom slučaju, nervoza pred nastup u četvrtak JE POČELA

Ja sam tek sad skapirao da je ESC počeo. Danas nikakvo uzbuđenje nisam imao, ali polako počinje da se zahuktava

Prošle godine su prvo prozvali desetoplasirane zemlje.

A i večeras su kao i prošle godine u drugom pf favorite ostavili za sam kraj.

Ovako lose ESC vece ne pamtim. Organizacija tragicno losa i prepuna cringe momenata. Jedini plus za razglednice i za postere koji najavljuju ko ce od gostiju kada nastupati.

Nadam se boljem utisku nakon drugog pf.

Green room je i bukvalno zelen. Meni licno najgori green room ikada. A cuvenu "vodu" bolje da ni ne spominjem, otac i ja smo umirali od smeha. O suncu smo sve vec i rekli.

Sto se rezultata tice, mahom u rangu ocekivanja. Iznenadjenje su Svajcarska i Island u finalu, te dve zemlje sam jedino omasio. Moldaviju sam prethodno izbacio iz finala (na osnovu isecka sa probe) iako sam jos od januara verovao da 100% prolaze, medjutim veceras je bilo kristalno jasno da prolaze pa sam ih vratio nazad. Bice i u finalu visoko, makar kod publike. Medju najboljima veceras.

Umesto Svajcarske i Islanda bih ubacio Hrvatsku i Dansku. Mia odlicna ali kako pisah i ranije, jednostavno se videlo da nije dovoljno upecatljivo. Dok je Dancima finale ipak bilo nedostizno. Potcenjena pesma ali definitivno zalutala.

Sutra detaljnije o pesmama.

kritikovali ili ne, meni je ovo veče baš prijalo.
koliko ste sve kritikovali i pre prenosa toliko mi se dopalo baš sve. razglednice su jednostavne a lepe, grafika je zanimljiva, vesela, voditelji su mi super, baš iznenađujuće dobri i opušteni, scena i to opšte kritikovano sunce apsolutno ne oduzima od čari, tu je spektakl, tu je glamur, tu je sve.
pesme, nastupi, za svakoga po nešto, za mene lično baš sam se radovao prolasku Holandije, Litvanije, Moldavije.. pogođenih 8/10. promašio sam samo za Albaniju i Austriju. Albaniju je finala koštao nastup, a Austrija..pa ipak sam mislio da mogu do finala, ali ipak ne.
sve u svemu lepo veče, zadovoljan sam rezultatima.
a možda samo čuvam živce za četvrtak.
..i da.. ne osećam i ne vidim pobedu u nastupu Ukrajine. pesma da je odlična, odlična je.

Back