ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Počela žiri proba drugog polufinala :) Na početku je onaj čiki čiki ćaćaća dens što je Petar postavio.

Da vidimo i presek stanja na OGAE Press glasanju pred početak večerašnjih nastupa na žiri probi.

DRUGO POLUFINALE

flZVXs7.png

POBEDNIK

tmcO1cj.png

Finci su solidno otvorili polufinale. Mislim da je malo energičnije nego na prvim probama, golišavi pevač skakuće, žuta svetla su dobra, dobar aplauz dobiše.

Ne kužim tu Češku da tako dobro stoji, po meni oni nisu toliko sigurni

Izraelci vrckaju, dinamična scena, prilično dobro vokalno, publika dobro reaguje.

Konstrakta je bila odlična, publika je lepo reagovala, tapšala i na početku i kasnije pred kraj, a ima reakcija i na ono pomračenje, dobar aplauz :love: Bolje je i kadriranje.

Azerbejdžan onako, solidno, ali sam pod uticajem našeg nastupa bio... Sad ide Gruzija.

Gruzija nije po mom ukusu, em pesma bezvezna, šareno sve, parvi cirkus, neka animirana usta se otvaraju...

Milose jel se setio pobednicki vajb u presu
Ja gledam prenos probe u onlajn pres centru, nisam u pres centru u Torinu. Poenta je da je bilo veoma dobro, a da li je za ovaj ili onaj plasman, videćemo.

Malta onako, fino i ništa više, nema tu ni emocija, ni neke harizme...

San Marino muška verzija Ronele, doduše malo bolja, ali tako ima svega, i poljupca sa gitaristom i jahanje bika, opet neko simuliranje seksa, stenjanja, i puno vatre.

Australijanac odličan vokalno, nastup malo više dramatično dosadan, ali eto, dopalo se publici njegovo pevanje.

Back