ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Baš sam to bio pitao u srpskoj temi.Nisam znao da je danas.

Pošto se za Ukrajinu još ništa ne zna,ne očekujem da u slučaju njijovog odustajanje prebacuju jednu zemlju iz drugog u prvo pf.

Last edited:
Meni u kalendaru stoji da traje do sutra, e sad koliko je to tačno...

Attachments

• Screenshot_20220314-171945_Calendar.webp
    Screenshot_20220314-171945_Calendar.webp
    120.7 KB · Views: 6
sinoć sam preslušao sve odabrane pesme od a do š i pravo da vam kažem esc22 uopšte nije loš, kako to većina vidi, ujednačene su
pesme, ima manje i više dobrih, jedino su
mi bugarska i irska slabe karike, ali ništa loše ne mislim. naravno, imam jedno 10
ak pesama koje su mi super i rado slušam, ali sve u svemu jedan vrlo dobar eurosong.

a toliko sam uživao noćas u preslušavanju
da sam sanjao glasanje, a na glasanju do polovine zemalja srbija nije dobila nijedan glas od žirija. i kao da li je moguće, nerviram se i utoliko se probudim. rekao bih da je to dobar znak. jedva čekam maj. živi bili pa videli.

listu od top 10 ili 15 možda ću kasnije da ispostavim.

Istina. Uopće nije toliko loše izdanje koliko se naglašava. Jedino je specifično to što ima dosta pjesama koje ne sjednu odmah na prvu pa onda izvedemo inicijalan zaključak da je pjesma loša, a u suštini nije kad joj posvetiš još koje slušanje

Slažem se, godina je kršno krenula, ali do kraja interne pjesme i izbori spasili sezonu.

Ja sam samo razočaran što je tako mali broj mojih favorita završio na esc-u ove godine haha

Meni je loša. ESC je show na prvu, džabe mi se prisiljavati da mi se svidi ako mi nije kliknulo na prvu. Da nije Švedske ne bih imao nijednu pjesmu koja mi se baš sviđa. Ostale ni nemam želju slušati baš.

Ja naravno od 2014. praktikujem slusanje svih pesama vise puta (i one koje ne volim logicno) do samog ESCa da na kraju kad dodje ESC da ih vec znam napamet. Tako ce i ovaj put biti, normalno da ce se i utisci o nekim pesmama menjati.

Pa to, ne vidim šta je ovde toliko loše, meni lično jedno od boljih izdanja

Meni je bas prelosa godina. Losija i od 2017. ali izdrzace se nekako, valjda ce se bar oko nastupa vise potruditi.

Back