ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

EBU je objavio da će TikTok biti zvanični partner za zabavu ovogodišnje Pesme Evrovizije. To između ostalog znači da će TikTok približiti Evroviziju široj publici, kroz muziku, izvođače, zemlje, istoriju i sam događaj u Torinu. Oba polufinala i finale će prenositi uživo na TikToku na zvaničnom eurovision nalogu u vertikalnom položaju koji će kombinovati zvanični prenos koji gledamo i na televiziji sa pogledom na sadržaj iza scene dok traju nastupi. TikTok zajednica će takođe ekskluzivno imati na uvid sadržaj sa prvih proba takmičara koje su zatvorene za javnost.​

Hlaj1hv.jpg

mada mi se čini da je bilo dosta ličnosti sa izraženim i jakim personality-jima koji su priča za sebe pa se mnogi nisu mogli sa svakim zbližiti.
Slažem se sve, jedino što se prošle godine tiče, "jak personality" je umeo da bude maska za loš engleski...
Pazi ovde što su slatki Italijani i Ukrajinci, ali u dva benda ukupno troje ljudi govore razumljiv engleski:

Opste je poznato da su Sovjeti jako losi poznavaoci engleskog, tako da to ne treba da cudi.

Prosle godine su svi bili bukvalno distancirani jedni od drugog.

I ponovo da napomenem, 2020. ne postoji, jer ovde ima i dalje onih koji racunaju 2020. kao da se odrzala.

Naravno da se nije održala, štaviše i EBU to jasno stavlja do znanja navodeći da je 64. Pesma Evrovizije bila 2019. u Tel Avivu, 65. izdanje 2021. u Roterdamu i sad nam predstoji 66. u Torinu. Ipak, 2020. je izdat zvanični CD u znak poštovanja prema takmičarima koji su trebali da nastupe te godine.

To sa kompilacijom stoji, ali pesme nisu uracunate kao Evrovizijske jer nisu izvedene uopste na takmicenju. Ni sama ERU ih ne racuna.

I ponovo da napomenem, 2020. ne postoji, jer ovde ima i dalje onih koji racunaju 2020. kao da se odrzala.

Zar je bitno uopste, nije se odrzala zbog vise sile ali pesme postoje, odabrane su, naravno da necemo da ih obrisemo gumicu samo zbog situacije koja je navela na otkazivanje

Pretpostavljam da ne poriče postojanje pesama, već da one nisu evrovizijske, nego samo one koje su potencijalno trebale da budu to.

Moj top 20, ostale pesme me ne zanimaju :D

1. Albanija
2. Španija
3. Francuska
4. Poljska
5. Kipar
6. Srbija
7. Litvanija
8. Slovenija
9. Portugalija
10. Ukrajina
11. Rumunija
12. Belgija
13. Jermenija
14. Severna Makedonija
15. Izrael
16. Irska
17. Gruzija
19. Holandija
20. Norveška

Pretpostavljam da ne poriče postojanje pesama, već da one nisu evrovizijske, nego samo one koje su potencijalno trebale da budu to.
Bukvalno to. One su samo pesme koje su trebale biti evrovizijske a zbog vise sile nisu zavrsile kao takve.

Naravno da jesu evrovizijske, nikad zaboravljene, a i pobijedila je Italija 2020., pa je super što imaju dvije pobjede za redom.

Drop The Mic GIF by In Real Life

Tačno mesec dana nas deli od finala Evrovizije. Da li znamo koja zemlja (podrazumeva se balkanska ili nordijska) pobeđuje? :LOL:

Naravno da znamo, uzimaju duplu (troduplu) krunu Italijani. Eventualno Ukrajinci, možda Šveđani ili Holanđani. poz

Back