Moje misljenje je da je isti taj pritisak bio dobar u vecini situacija. Mnogo stvari je moglo da se istakne kako bi i delegacija sama shvatila sta da menjaju popravljaju doradjuju ubace izbaceSaglasan:
Dosta su tzv. novinari unosili pritisak delegacijama i pogotovo neiskusnim takmičarima tipa Blanš.
Moze i Nicki Minaj i Iggy Azaela ali Iggy da nastupi sa Didi J njihov megahit MurcielagoJel mogu ove godine da interval act u finalu budu Gaga ili Ari, ili obe sa jednom solo pesmom i "Rain on me" za kraj? Obe su rođene Italijanke, kad je Izrael randomly mogao da ima Madonnu, zašto Italija ne može njih. Verujem da bi prihvatile, a ESC valjda može da ih plati. Bila bi najiconic Evrovizija ikada!![]()
Ti si od sada moja omiljena forum osoba zbog ovog posta!!Ne mesaj Nicki sa ovim pacavrama.![]()
Pa sta je problem sa timNecemo se mi skoro otkaciti otkazane 2020. vidim ja...
Kao i mnogo puta kroz istoriju esc-a. Konstry da bude u top10 ja prezadovoljanZnači ostali se takmiče za pozicije 2. do 25.
ESC bi u slucaju providne pobede Ukrajine samo izgubio kredibilitet i imao bi u bliskoj buducnosti talas odustajanja.Meni se i dalje cini da Ukrajina nece pobediti, i sto se vise prica o tome, to im manje ide u korist. Da ponovo naglasim, volim Stefaniu
Za odustajanje ne znam, ali za kredibilitet se slazem. Pritom, i pesmu volim, i taj zanr slusam, ali bi nekako jadno bilo kad bi se bas sad ziri setio da etno postoji.ESC bi u slucaju providne pobede Ukrajine samo izgubio kredibilitet i imao bi u bliskoj buducnosti talas odustajanja.