ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Ja volim bopove i alternativu, tako da u obe godine imam šta mi se sviđa 😁
A i sad su mi top 4 življe pesme svakako.

Pa uglavnom sam i mislio na izrazene fanove odredjenih zanrova, a razlicitosti u zanrovima su svakako izrazene poslednjih par godina 😃

Srbija zauzela 13. mesto na nemačkom Songcheck-u (eurovision.de).

gMIwqwN.png

1n4PQQy.png

SmJMZvT.png

Od sledeće godine i Kanada će imati svoju verziju Evrovizije. Eurovision Canada takmičenje će uključivati izvođače iz 10 provincija i 3 teritorije. U narednom periodu će se znati više detalja i koji emiter će biti zadužen za organizaciju događaja po još jednoj licenci koju će dati EBU.​

MBsNhiu.png

Poslednje slusanje svih pesama pred proba, ovo je moja finalna lista.

ESC 2022

1. :alb: 2. :czb: 3. :nlb: 4. :fib: 5. :cyb: 6. :nob: 7. :frb: 8. :amb: 9. :plb: 10. :grb:

11. :it: 12. :ee: 13. :pt: 14. :be: 15. :se: 16. :ch: 17. :ua: 18. :de: 19. :gb: 20. :me:

21. :es: 22. :md: 23. :is: 24. :ro: 25. :lt: 26. :hr: 27. :at: 28. :az: 29. :mk: 30. :mt:

31. :ie: 32. :si: 33. :dk: 34. :ge: 35. :au: 36. :bg: 37. :lv: 38. :sm: 39. :il:

Tviterašima je baš dosadno.

Užas. Ovo je već previše.
Na Euronews-u sam upravo pročitao da će Kanada sledeće godine da debituje na ESC, a da će ovo njihovo takmičenje u stvari imati funkciju nacionalnog finala

Iskreno i ja. Nikako da iskopam tu vest, možda su pogrešno preneli pa povukli vest

Užas. Dobro.

Ma nek prave CSC sa svojim provincijetinama, šta ima da se trpaju na ESC, to eventualno i plafon da im dođe pobednik da nastupi u revijalnom delu ovde, taman posla nešto više.

Back