ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

@Marko To predviđaš da kod nas neće pobediti ni Sara, ni Angellina ni Boris?

Sve ti lošije od 45 ovih? lol
Nisu, mila, ali mi je toliko slab SR ove godine da sam većinu njih zaboravio. Osim Brividi, naravno. Žao mi je, dogodine će biti bolje, vjerujem :coffee:

@Marko To predviđaš da kod nas neće pobediti ni Sara, ni Angellina ni Boris?
Haha, tako ispada, ali ne, naravno. Nikad u takvim listama ne računam pobjednike NF-ova, ne znam zašto. Jasno je, da sam kačio ovu listu tjedan dana kasnije, na njoj ne bi bilo Sare Jo. :giggle:

Svašta, SR bio topčina:LOL:

Jedinstvena situacija je kod mene da ove godine imam čak četiri vrhunske pesme sa SR od kojih mi je svaka favorit i ne mogu nikako da se odlučim koja od njih mi je bolja od koje. Svaka od te 4 bi mogla lako da mi bude No1 u nekoliko ranijih godina...

Trenutni top 10.

Attachments

• 20220305_010631.webp
    20220305_010631.webp
    72.6 KB · Views: 8
Ja ne znam bas kako da poslazem ni taj top10, Holandija, Njemacka i Cg au mi sve upale u top10, fino se nastavlja godina.

Večeras dva izbora gdje imam izrazite favorite (Muškarčina i Fulenn) i dva gdje ne da mi je svejedno, nego uopće ne moraju ni da biraju bilo šta 🙏

Predviđanja koja sam stavio u esc predictions:

:dk: Fuld Effekt
:ro: WRS (ovo sam lupio jer ne pratim izbor)
:rs: Sara Jo
:fr: Soa

Trenutno sam 150. od 800 i kusur igrača. :D

Ne znam kako vam se čini ova sezona esca, za mene je to neka zlatna sredina.
Svega ima. Još nismo čuli " pobedničku" pesmu. I mislim da će najverovatnije to tako i ostatiti.

Švjacraska objavljuje u utorak 8 marta pesmu, a Grčka svoju dva dana kasnije 10 marta .

Back