ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

A ne znam. Ja volim baš tu pjesmu, ali je standardna pop opera i staromodna pomalo, baš mi izgleda kao nešto što neće glasati
Ma ziri je toliko nebulozan, kada im je to staromodno, eto nisu ni Sergeja 2016 pustili… Glasaju kako im se ćefne🥲

Ma ziri je toliko nebulozan, kada im je to staromodno, eto nisu ni Sergeja 2016 pustili… Glasaju kako im se ćefne🥲
E tu se slažem s njima, Sergejeva pjesma je baš staromodna bila i prosječna. Jedino onaj gimmick 😂 Al nije ni Australija bila boga pitaj sta

Grande Amore? Non Mi Avete Fatto Niente?

GA pomalo cheesy a imala je baš jaku konkurenciju, a ova dvojica bi se mogla analizirati, ali pesma je više sing-along tvt pesma nego pesma za žiri. Po strani to što dosta ljudi voli italijansku muziku.

GA pomalo cheesy a imala je baš jaku konkurenciju, a ova dvojica bi se mogla analizirati, ali pesma je više sing-along tvt pesma nego pesma za žiri. Po strani to što dosta ljudi voli italijansku muziku.
Imala jaku konkurenciju pa oduvala televote, najubjedljiviji televote pobjednik ikada😅
Ma nista tu nema smisla

Imala jaku konkurenciju pa oduvala televote, najubjedljiviji televote pobjednik ikada😅
Ma nista tu nema smisla

Slabi smo svi na talijanski :D

Sem žirija. Žiri je Neda Ukraden, zna da će dobiti od tvt pa im kao ne treba.

Meni su italijanski jezik i kultura skroz okej, ali Italija mi je jedna od iritantnijih pojava na samoj Evroviziji lol

Back