Moram da naponem da posle mog 20. mesta ni jedna pesma mi se ne svidja. Ne sećam se da je ikad bilo da mi se ovoliki broj pesama ne svidja. Malo je reći da sam razočaran ovom godinom. A neke od ovih koje su mi u top 20 mi prošle godine uošte ne bi bile ni u finalu.
Ti si jos i odlican, meni se nista ispod 13. mesta ne svidja (a i ove sto mi se svidjaju nisu nista spektakularno - npr Irska zamalo top 5, a prosle godine mi ne bi bila ni u top 20)
Attachments
Screenshot_20220310-111157_My Eurovision Scoreboard.webp
Ove sam godine mislio obznaniti svijetu da se i svemiru prati esc, ali su pjesme tak lose da cu obavjestiti federaciju uniju i savez da je esc otkazan zbog nuklearnog bombardovanja
Jaoo ja se samo nadam da če zvanična audio verzija za ESC priču i sve to da bude ona iz spota iz Triptiha, a ne ona što je izašla kad i sve PZE pesme.
Mislim nema neke suštinske razlike, ali malo mi je bolja produkcija zvuka u spotu, malo više odjeka ima i nekako malo lepše "diše".
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.