ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Ma rade ekrani, nego su na suprotnoj strani, pa sad ne znamo da li će okrenuti tu stranu ili će ostati ova sa svetlima.

Ja se samo pitam šta su oni radili na stand-in probama i šta su slali delegacijama. Jedva čekam da procure ti snimci.

A nekad smo imali normalne stand-in probe...

Znači kinetičko sunce će ipak biti statično sunce 🤡
Pa nama odgovara naravno više da okrenu LED stranu kapiram, ali pitanje da li će, nisu precizirali, znači opet će deo delegacija biti zadovoljan a deo ne.
Baš su super rešili situaciju hahah, a možda je i ovo fejk drama vol. 2, ne znam zašto bismo sad naprasno verovali ovome...

Winter Solstice Goodbye GIF by Lisa Vertudaches

Znači kinetičko sunce će ipak biti statično sunce 🤡
Pa nama odgovara naravno više da okrenu LED stranu kapiram, ali pitanje da li će, nisu precizirali, znači opet će deo delegacija biti zadovoljan a deo ne.
Baš su super rešili situaciju hahah, a možda je i ovo fejk drama vol. 2, ne znam zašto bismo sad naprasno verovali ovome...
Pa ne verujem baš da bi EBU direktno učestvovao u fejk drami. 💀

A nekad smo imali normalne stand-in probe...
Je l' ima negde još neki? Ovde ima par lepih kadrova koji nisu završili u nastupu + Izraelka se stvarno potrudila oko srpskog

Što se srpskih tiče, bio je negde neki za Ovo je Balkan pre, ali mrzi me da kopam. Uglavnom je interesovanje za te naše probe premalo i onda niko i ne krade te snimke.

Pa ne verujem baš da bi EBU direktno učestvovao u fejk drami. 💀
Pa možda i ne učestvuje, nego Italijani vozaju i njih (možda i da kupe vreme da poprave šta treba), a oni tamo iz EBU-a što ih kontrolišu fazon bumeri jagnjeća brigada, žderu i šopinguju po Italiji i na pola stvari ne obraćaju pažnju 😅

Ali pazi ovo, utvrdili tokom tehnicke provere da ne moze dovoljno brzo da se okrece?! A proveru radili nekoliko dana pred pocetak proba, ponavljam, kakav amaterizam
Pa da, 15 minuta je potrebno da se okrenu svodovi navodno. Tačno je za Sanremo dizajnirano; tamo i po pola sata prođe između dve takmičarske pesme. Možda su i zato ubacili ovo prozivanje svakog izvođača (nisam razumeo da li će malo i popričati sa svakim...) taman dok se sunce okrene na pravu stranu.

Da im peva bog otac vise nikada pobediti ne smeju. Ovo je debakl.

Crnu rupu na sred scene da stave. Stravicno

Jel Ljuljajuća Duška u onoj poruci kazala da mi nismo oštećeni, šta se onda bunite, ajde Bogati.. Jel zbog Albanije? 😂

Back