ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Ovaj stajling je bio za Budvu ranih 00-ih..
A ne za turqouise carpet ceremony koji se održava u Palati dinastije Savoy iz 17. Veka..
Inače obožavam pesmu Kipra 2022.. 😉
Pa u pravu si.

Andromache je baš lijepa, a došla u onoj bejzik jeftinjavoj krpi.

Uh, ovaj opening ceremony je kao kajanje posle seksa, gledam i posle kad se završi krivo mi što sam protraćio ovoliko vreme gledajući.
Bukvalno, šta sam novo čuo i saznao u životu, VELIKO NIŠTA.. 🤣 Ali ajde...
Svaka delegacija je pričala o vremenu..
Evo i ova sada o suncu i kiši.. 🤣

Samo čekam da svi dobiju slike u ovom dvorcu i da te slike vidim, ostalo me ne zanima.

Pa u pravu si.

Andromache je baš lijepa, a došla u onoj bejzik jeftinjavoj krpi.
Upravo to, još šljoke.. :( zato sam i kazao da sam razočaran, jer izgleda super, a tek one sa njom, one haljine.. :(

I dok mi gledamo ovu ceremoniju i komentarišemo stajlinge i tako to, Duška već 20. put zove Zavod za biocide da odrade deratizaciju njene sobe u Torinu. Jeste li svesni kakvu ona žrtvu podnosi na ovoj Evroviziji? Sram bilo Italijane, i Željko Mitrović bi bolje organizovao Evroviziju.

Је л би могао неко да ми каже јесу ли, и када изашли ови наши?

I dok mi gledamo ovu ceremoniju i komentarišemo stajlinge i tako to, Duška već 20. put zove Zavod za biocide da odrade deratizaciju njene sobe u Torinu. Jeste li svesni kakvu ona žrtvu podnosi na ovoj Evroviziji? Sram bilo Italijane, i Željko Mitrović bi bolje organizovao Evroviziju.
Ahahahahaha nemoj da me zezaš, ta je totalno odlepila, 🤣🤣🤣 dobro je, samo da ne ljulja..

Је л би могао неко да ми каже јесу ли, и када изашли ови наши?
Svi su prošli, sada na ulazu u Palatu se pojavljuju, ali ne znam da li svi, Hrvatska je sada, a bas posle nje je isla Srbija..

Nemačka
Švedska
Srbija
Italija
Belgija
Jermenija
Ti stajlinzi su mi se najviše dopali..

Ovaj narod se više zainteresovao za Evroviziju nego za ovogodišnje izbore. Neka, na Evroviziji i možemo nešto dobro da vidimo i da možda postignemo dobar rezultat, izbori su samo okidač za depresiju.

eno je i Kristi, nosi lavor

Malenaaa😍
Iskreno, njena pesma mi je bolja od svih ovogodisnjih koje se takmice.

Back