Nek tako stoji do pocetka 1. pf-a i mozda ce se narod vise ukljuciti i pratiti.Ja se ne sećam ovakvog hajpa na RTS-u, koji bukvalno odbrojava.
View attachment 1117
Nek tako stoji do pocetka 1. pf-a i mozda ce se narod vise ukljuciti i pratiti.Ja se ne sećam ovakvog hajpa na RTS-u, koji bukvalno odbrojava.
View attachment 1117
Napokon.Ljudi, jel istina da je Pia Maria konacno pokidala sa pevanjem?
Otvaranje PF1 ništa posebno...
Zanimljiva lista! Na kraju su uglavnom negde svi ispali približni.S obzirom da se ovde vodila polemika kako bi ziri trebao da glasa, da li samo vokal i kompozicija, ili treba da vise gleda nastup; resio sam da se stavim u ulozi zirija i da na osnovu ovih kratkih proba pokusam da dam neku svoju realnu raspodelu poena kao ziri. Uzeo sam kao uzorak ovaj listu ocenjivanja sto je postavljeno ovde na Forumu, tako da su tu 4 kategorije: pesma (tu je moj licni utisak), vokal (pokusao sam da se fokusiram inace kako pevaju uzivo), nastup i kostim. Davao sam ocene od 1-10.
Ne, očigledno su to htjeli da bi se sunce okrenulo koliko treba (u tih nekih minut ipo) ali EBU to nije dao.Je li voditelji najavljuju svakog izvođača?
Odlicna je bila, kad je neko vulkan harizme, nema nepremostive preprekeKakva je bila Monika? Zna li se šta