ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Negdje sam pročitao kao da se nekome čini da koriste i fejk aplauze 😄

To je bilo u nekom od nastupa na probama.. ovo sad nije.

Portugal jako lepo zvuči, dosta magle, mistično, da se gledalac oseti produhovljeno :cool:

Mia iz Hrvatske je dobila slabašan aplauz, nije baš bila opuštena, sve nekako sa zadrškom, mada nije toliko strašno bilo.

Dankinje su izvele to na svoj način, pa ko voli nek izvoli, Na kraju je delovalo živahno, dobile veći apluz od Mije. Na kraju imaju dimni vatromet.

Posle Danske, tj. 12. pesme ide pauza, malo prikazuju video sa ceremonije otvaranja, pa onda voditelji pričaju u dvorani i najavljuju Austriju kao sledeću.

Albanski nastup je katastrofa, mnogo wtf kadrova, pravi mess

Austrijanci su razdrmali publiku, puno vatre i dima i recimo dim kod njih se ne čuje tako bučno kao kod Albanke. Na kraju osrednji aplauz, Pia Maria je bolja nego na probama, ali nije sad to na nekom visokom nivou.

Islanđanke dobro zvuče, ali meni je to nekako dosadnjikavo. Na kraju još viču stand with (ili stop war) Ukraine :eek:

Grkinja bila fina, ok aplauz.

Norvežani zabavni, dobar aplauz i za njih.

Da nam je berićetna i srećna ova evrovizijska sedmica, da se razvuče, što duže potraje i bude nam ispunjena lijepim i nezaboravnim vijestima i dešavanjima u Torinu! :giggle:
Koliko sam ukačio (a nadam se da ne griješim), ove godine će vratiti ono nekadašnje kratkotrajno snimanje svakog izvođača pred izlazak na stejdž koje je bilo aktuelno u periodu između 2010. i 2012. godine što mi se sviđa i drago mi je da su opet to uveli malo za promjenu, kao i imenovanje svakog ponaosob predstavnika uoči nastupa od strane tog robota lol, vjerujem da će biti zanimljivo i simpatično... Nadam se da će razglednice biti malo više živopisnije i kreativnije nego one iz prošle godine, za sve ostale segmente organizacije show-a nažalost očekujem veliki downgrade u odnosu na prethodnu godinu i uopšte nekoliko pređašnih.
Priželjkivao sam da će sam stejdžing i sve njegove funkcije, ceremonija otvaranja takmičenja, razglednice, interval act-ovi sa gostima u revijalnom dijelu, voditelji i generalno produkcija cjelokupnog spektakla biti u rangu sa Evrovizijom u Stokholmu 2016. godine što se tiče high quality-ja zbog podudarnosti po pitanju dana i datuma održavanja polufinala i finala ali čini se da ćemo dobiti korak unazad no kako god da bude, bitno je da smo na pragu do starta (manje od 24h, jej) a sve ostalo mi je trenutno manje važno!

I za kraj Jermenka vrlo dobra, naravno izazove galamu publike kada izađe iz sobe kroz onaj krug. Mislim da lako ide u finale pored ovako slabašnih učesnika prvog polufinala.

Počelo je glasanje i krenula prva rekapitulacija.

Gotovo vreme za glasanje. Dakle, glasa se 20 minuta.
Dok se čekaju rezultati, nastupa Diodato. Peva Fai rumore u posebnom aranžmanu.

Meni jedna od najlepsih pesama u poslednjih 10 godina i steta sto je bilo odlozeno takmicenje.

Back