ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Jermenija dosadnjikava takodje, da ne nastupa zadnja i da nije ovako slabo pf, bilo bi tesno za finale, ovako lagano prolaze..
Meni je 8 sigurnih finalista : Norveska, Jermenija, Grcka, Albanija, Moldavija, Portugal, Holandija i Ukrajina.
Tu negde oko crte Letonija, Litvanija, Austrija, Danska i mozda Hrvatska

Dobra je i Jermenija, ali jel se samo meni cini da ima previse close up, in your face kadrova u vecerasnjem PF?

Ronela razočarala ali proći će jer su pesme dosadnjikave. Austrija ok,bilo je energije. Meni lično omiljene Grčka ,Portugal,Holandija i Jermenija. Na ostale je suvišno da trošim reči. Celokupni utisak dosadno.. Letonce bih jedino pohvalio što se tiče nastupa.

Latvija bi mogla profitirat od ovog raspalog pf, inače u nekom normalnom pf ni u ludilu ne bi prošli

Ja najbolje ocenih Portugal večeras, druga Grčka, treća Holandija, a kad sam sabrao dalje bi prošli i Jermenija, Austrija, Ukrajina, Norveška, Švajcarska, Litvanija i Bugarska. Poslednja mi Albanija.

Dalje idu (redosled nebitan)

Jermenija Holandija Grčka Moldavija Litvanija Letonija Norveška Ukrajina Portugal i onda Austrija ili Hrvatska.

Male šanse i za Ronelu, ako je ne sahrani žiri zbog one koreografije

Moja prognoza za večeras - finalisti su:

Jermenija
Litvanija
Ukrajina
Holandija
Moldavija
Grčka
Norveška
Portugal
Bugarska
Austrija

S tim da sam poslednje tri uračunato kao mogućnost za prolaz ako ne bude dovoljno "sigurnih" prolaznika

Back