ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Ok finalisti, mada šteta za Austriju. Za Albaniju sasvim ok, bila mi je najlošija i zasluženo ispala.

Show je bio fantastican. Scena dobro izgleda kako sam mislio. Voditelj Alessandro prelep.

Prosli mi svi favoriti. Bravo za Italiju! 👏

Moldavija mi je pozitivno iznenadjenje.

Sve u svemu, lepoooo.

Show je bio fantastican. Scena dobro izgleda kako sam mislio. Voditelj Alessandro prelep.

Prosli mi svi favoriti. Bravo za Italiju! 👏

Moldavija mi je pozitivno iznenadjenje.

Sve u svemu, lepoooo.

Izgleda da su delili MDMU i gledaocima kod kuce...

Svaka ti cast na pozitivnosti.

Švajcarska je imala top nastup koji je podigao ovu dosadnu pesmu, ipak SJB zna šta radi. Island je prošao na simplicity i guess. Žiri ih je u svakom slučaju nagradio. Meni su finalisti sasvim ok za sada. Posebno mi je drago zbog Monike, meni je ona oduvek bila sigurni finalista.

Show jeftinjara teška, Sezam prodakšn #ksenofobija
Finalisti manje vise očekivani, Švajcarska i Island iznenađenje, Moldavija odlična, Ronela zasluženo ispala. Ono je neukusno čak i za ljubitelje ovakve estetike.

Za Švajcarsku se nisam iznenadio, iako mi je pesma krš, očekivao sam da će žiri pogurati "gad onlinous vaj"...
Ali ko je i zašto za Island? Najdosadnija pesma ove večeri.

Jedino mi je logično da su ih pustili na kredit zbog zadnja 2 top 10 plasmana.

Nikad gora Evrovizija; ovo stvarno nemam želju da ponovo pogledam. Drago mi je što je Albanija ispala. Parafraziraću Vendi - u Farmi kad je rekla za Zoranu: (navodno su je snimili kako masturbira u snu) "Samo šizofreničari dolaze da dr... pi... na Evroviziji (Farmi).

Za četvrtak smo spremni na prolazak Gruzije, San Marina i Malte

Kaze drugar koji je u Torinu na dogadjaju da je tamo sjajna organizacija (bar za gledaoce).

Back