ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Znaće se u toku noći.

• Like
Reactions: FFM
Uh, moram priznati da, iako nisam sumnjao nijedne sekunde u finale,, srce je bilo u nosu kad se doslo do 9. finaliste a mi jos nismo prozvani (i jos usla Rumunija) ali definitivno jeste slatko ovako :D

Sto se mene tice, umetnica je izdominirala, za klasu iznad svih u ovom polufinalu i verujem da je bila top 3 minimum na sta ukazuje i ova cinjenica da smo prozvani poslednji.

Svakako zabavnije i zanimljivije polufinale u odnosu na ovo prvo iako sve opservacije vezane za organizaciju i dalje stoje. Uspeli su cak i Il Volo da mi oskrnave, nista im nije sveto ocigledno 😭

Sto se ostalih pesama tice, izdvojili su mi se Ceska i Svedska, oni su definitivno bili najbolji uz nas a onda za nijansu slabiji (ali takodje odlicni) Crna Gora, Poljska i Estonija. Nije bilo vecih iznenadjenja ovde, pogodio sam 9/10, imao sam Kipar umesto Rumunije a ostalo je bilo pogodjeno.

Jako mi je zao sto Vladana nije prosla dalje, bila je odlicna i glasao sam dosta puta za nju........videla se i osetila se emocija a pisao sam vec i jasno je zasto mene pogadja ova pesma, tako da je bilo jasno da ce mi se izdvojiti. Steta sto nije uspela da dopre do sire publike.

Sve u svemu, ubedjen sam u odlican rezultat u subotu i sve opcije su u igri pa i..........zna se koja. Predsednik bi mogao da sazida jednu novu arenu, jer kao zemlja sa najbrze rastucim BDPom i ekonomski tigar, red je da se pokazemo i napravimo jos bolji ESC nego za vreme prethodne vlasti :D

Elem, salu na stranu, svakako ocekujem top rezultat i da, verujem i dalje da je moguc i onaj koji bi svi voleli. Ali kako god zavrsila na kraju, za mene je Konstrakta legenda i ostace zapisana kao najdraza predstavnica ikada. Hvala joj na svemu vec sada i hvala joj sto je vratila onu staru prepoznatljivu ESC euforiju u ovu zemlju, ovo treba doziveti i uzivati u trenutku ♥️

Prosle godine su pobednici publike iz polufinala valjda bili 16. i 19. (Dakle oboje izvukli drugu polovinu, Ukrajina i Finska), a 2019. su pobednici publike iz polufinala bili valjda 15. i 18. (Island i Norveska)
Dakle, nije nuzno da ako nas rano stave da nismo dobro prosli

Smatram da smo bili top 2 polufinala

Milose, jel su ti bili uracunati glasovi?

Dokaz da je bilo mutnih radnji:

Attachments

• Screenshot_20220513-014617_Messages.webp
    Screenshot_20220513-014617_Messages.webp
    79.7 KB · Views: 13
Meni se malo povraća od ovog Australijanca, preteruje brate sa ovolikim plakanjem. Mozda nIje lepo, ali je iskreno😂

Back