ESC 2023 - Spasi svog favorita

Samo sam ispravio nepravdu koju mu je nanela surova Evropa. Nisu prepoznali magični šum kitova u sezoni parenja u uvalama čarobnog Klaksvika na ostrvu Frolunda
Duje, dujeeeee, i ja tebi... 😌

Ja kad vam se nakačim sa lobanjama to vam znači da idete u dobrom pravcu i da postajete forumske zvezde. Kontate? :D

Forumaš: konstruktivno piše u temi i diskutuje
Ja:

skull.gif

aj što na FSCu ima rasizam, ali u ESC2023 - spasi svog favorita o_O o_O o_O
Ne, rasizam je to što želite da izbacite hedno premilo i pretalentovano dete samo zato što je sa sela na zabačenim Farskim ostrvima čiji roditelji su teškom mukom čuvali ovce i prodavali kitovu mast dan bi ga otškolovali i poslali u daleki svet. Ismevate se i žrtvi i trudu njegovih roditelja, bake i deke, tetke i krsne kume koja i danas preprodaje kitovu mast u luci u Toršavnu

Ne, rasizam je to što želite da izbacite hedno premilo i pretalentovano dete samo zato što je sa sela na zabačenim Farskim ostrvima čiji roditelji su teškom mukom čuvali ovce i prodavali kitovu mast dan bi ga otškolovali i poslali u daleki svet. Ismevate se i žrtvi i trudu njegovih roditelja, bake i deke, tetke i krsne kume koja i danas preprodaje kitovu mast u luci u Toršavnu
Jel se baka zove Alika? 🖤💙🤍

Back