ESC 2023 - Spasi svog favorita

Možda, ali kao mlado urbano devojče ima prednost prilikom spasavanja. :LOL:

Ajde, ajde ne troši mnogo reči i energiju, vidiš koliki nas put još čeka, treba prebroditi vetroviti Baltik, a zasede kod drevne Narve su neprestene, ponajviše oko ponoći.. 🤩😌 Alika Milova se ukrcala, nazad nema..
Je li, gde je tj. zašto je iščezla ljubav za Iru? Oduvali je oni tvoji vetrovi sa Kavkaza?

Je li, gde je tj. zašto je iščezla ljubav za Iru? Oduvali je oni tvoji vetrovi sa Kavkaza?
Taman posla, uvek zasrcim očima kad je spasu... 😌

Nije dovoljno, mora jači angažman.
Jao, jao, kuj vas ne zna skupo bi vas platio.. Dogovorili ste se da mi skrenete pažnju sa Alike, po svaku cenu, da opet napravim pogrešan korak i da je likvidirate u okršaju kod tvrde Narve, pod okriljem noći.. NEĆE PROĆI!!! ✊✊✊

Meni fali još 1 💀 do 100 pa ako ima neka dobra duša 🤣

• Love
Reactions: Mrm
Meni fali još 1 💀 do 100 pa ako ima neka dobra duša 🤣
Dobre duše, ne daju lubanje.. 😌

@Filhy @Ro97 i ostala mnogobrojna Alikina vojska

Podižite mostove, zatvarajte sve kapije, svi unutar tvrđave, zabarikadirajte se do ponoći, opasnost preti!!! 🇪🇪💙🖤🤍
Spremajte i topove, jata ptice @dodo su u vazduhu...

Dzaba trosis reci. Filhy je potpisao ugovor da se nakon top 20 ukljuci u klan Letonija

Cc. @Filhy @Boxy

Kleo se on i u :lt: skoro više nego ja pa sad ni da je pogleda. Ukinuli mu litavski sendvič nakon ESC-a, sad je na estonskima
Kleo se i u Tićonyja na PZE, pa popio čak i ban i - ništa, zaboravio je čim je video Filadendrona.
A tek Teya i Salenče i ljubav snažna kao alpska lavina lol

KLEVETNIČE @dodo!! 😱

Dva puta sam spasao Svetu TEYU i velikomičenicu Salenu u zadnjem koraku!
Zbog presvetlih sam izgubio Familju, svoju! 😭😭😭

Srami se!!

Obrišite ovu temu, ovo ne vodi nikuda..😌

A tek ti SUFLERU @Marko, koliko si samo nisko mogao pasti.. 😭😤😌

Back