Ispravio sam Stoletov post. Povedite računa, pogledajte koji je poslednji validan post, lako se nađe čim vidite niz zastavica, da ne bismo poništavali.
Nemačka: Lord of the Lost - Blood & Glitter Italija: Marco Mengoni - Due Vite Švedska: Loreen - Tattoo Danska: Reiley - Breaking My Heart Kipar: Andrew Lambrou - Break A Broken Heart Finska: Käärijä - Cha Cha Cha Gruzija: Iru Khechanovi - Echo Španija: Blanca Paloma - Eaea Francuska: La Zarra - Évidemment Estonija: Alika - Bridges Hrvatska: Let 3 - Mama ŠČ! Malta: The Busker - Dance (Our Own Party) Jermenija: Brunette - Future Lover Poljska: Blanka - Solo
UGROŽENI:
Letonija: Sudden Lights - Aijā Norveška: Alessandra Mele - Queen of Kings Holandija: Mia Nicolai & Dion Cooper - Burning Daylight Portugalija: Mimicat - Ai Coração Rumunija: Theodor Andrei - D.G.T. (Off and On) Austrija: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar? Izrael: Noa Kirel - Unicorn Švajcarska: Remo Forrer - Watergun Litvanija: Monika Linkytė - Stay
IZBAČENI:
24. Azerbejdžan: TuralTuranX - Tell Me More
25. Češka Republika: Vesna - My Sister's Crown
26. Belgija: Gustaph - Because of You
27. Ukrajina: TVORCHI - Heart Of Steel
28. Slovenija: Joker Out - Carpe Diem
29. Ujedinjeno Kraljevstvo: Mae Muller - I Wrote A Song
30. Irska: Wild Youth - We Are One
31. Albanija: Albina & Familja Kelmendi - Duje
32. Moldavija: Pasha Parfeni - Soarele şi luna
33. Island: Diljá - Power
34. Grčka: Victor Vernicos - What They Say
35. Australija: Voyager - Promise
36. San Marino: Piqued Jacks - Like an Animal
Koji ste kejteri znaci, zar ne moze @Miloš da proveri IP adresu ili nesto?
SPAŠENI:
Nemačka: Lord of the Lost - Blood & Glitter Italija: Marco Mengoni - Due Vite Švedska: Loreen - Tattoo Danska: Reiley - Breaking My Heart Kipar: Andrew Lambrou - Break A Broken Heart Finska: Käärijä - Cha Cha Cha Gruzija: Iru Khechanovi - Echo Španija: Blanca Paloma - Eaea Francuska: La Zarra - Évidemment Estonija: Alika - Bridges Hrvatska: Let 3 - Mama ŠČ! Malta: The Busker - Dance (Our Own Party) Jermenija: Brunette - Future Lover Poljska: Blanka - Solo Letonija: Sudden Lights - Aijā
UGROŽENI:
Norveška: Alessandra Mele - Queen of Kings Holandija: Mia Nicolai & Dion Cooper - Burning Daylight Portugalija: Mimicat - Ai Coração Rumunija: Theodor Andrei - D.G.T. (Off and On) Austrija: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar? Izrael: Noa Kirel - Unicorn Švajcarska: Remo Forrer - Watergun Litvanija: Monika Linkytė - Stay
IZBAČENI:
24. Azerbejdžan: TuralTuranX - Tell Me More
25. Češka Republika: Vesna - My Sister's Crown
26. Belgija: Gustaph - Because of You
27. Ukrajina: TVORCHI - Heart Of Steel
28. Slovenija: Joker Out - Carpe Diem
29. Ujedinjeno Kraljevstvo: Mae Muller - I Wrote A Song
30. Irska: Wild Youth - We Are One
31. Albanija: Albina & Familja Kelmendi - Duje
32. Moldavija: Pasha Parfeni - Soarele şi luna
33. Island: Diljá - Power
34. Grčka: Victor Vernicos - What They Say
35. Australija: Voyager - Promise
36. San Marino: Piqued Jacks - Like an Animal
@Niko sve i da je taj neko legit fan latvijske pjesme, da li zaista smatraš da je u redu da uleti ni sa jednim postom u ovu igru? Na stranu to što si fan pjesme, budi realan
Trebalo bi da smanjite dozu spam komentara. @Mrm, zar nisi na radnom mestu? Posveti se poslu ako ništa drugo.
Da se smanji drama, dodao sam u pravilo teme da u igri mogu da učestvuju članovi foruma registrovani pre početka igre i sa najmanje 10 napisanih postova.
Ma jeste suspicious naravno, ali mozda je neko ko je stalno pratio forum bez naloga i sad ga je ovo motivisalo da se pridruzi forumu. Pa koliko samo od ovih novih forumasa su tako pratili forum tako.
Ne morate odma da napadnete coveka. Koliko samo forumasa trpimo sto na FSC slusaju pesme jednom, a vi se zagrejali za ovu igru
Zdravo svima. Pratim ovaj forum već neko vreme neregistrovan, sada sam se registrovao jer sam hteo da učestvujem u ovoj igri. Ne znam o čemu sam mislio kada sam samo tako počeo da igram bez da sam se ikome obratio pre toga, ali izvinjavam se svima zbog neprijatnosti koju sam priredio.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.