Na zivotnoj si prekretnici, od ovog tvog spasa ce biti jasno KO SI!E sad cu da zapaprim
Na zivotnoj si prekretnici, od ovog tvog spasa ce biti jasno KO SI!E sad cu da zapaprim
Ne.Ajde bre, a ovi što su spašavali Poljsku, Hrvatsku, Nemačku... nisu trolovi
![]()
Za tebe Anhelito ni ne mislim da si trol nego samo jadan nemaš ukusaAjde bre, a ovi što su spašavali Poljsku, Hrvatsku, Nemačku... nisu trolovi
![]()
Ajde bre, a ovi što su spašavali Poljsku, Hrvatsku, Nemačku... nisu trolovi
![]()
Za tebe Anhelito ni ne mislim da si trol nego samo jadan nemaš ukusa![]()
Ima jedan mix Kaarija ft. LOTL - Cha cha cha, obavezno poslušaj, grmiProgoni li te nesto?
![]()
Lepo obrazloženje. Bravo!Za tebe Anhelito ni ne mislim da si trol nego samo jadan nemaš ukusa
Više se tu misli na Endregetinu, Scoobya, Lignjoslava koji ovog spašava samo jer mu se sviđa, itd.
Anhelitoooo, pripremaj se za završnu bitku kod utvrde Narva..Važno da ste svi vi ukusni
![]()
Joj evo ga Micky, moram u zaklon...
![]()
a kako je otkriveno najgore je kada to radi njen veliki fan![]()
Bedž sam morao da uzmem, Arno je bio presladak...Mozes ici, ali na ESC ako odes, ne priblizavaj se do OGAE kluba iz Francuske, upravo sam ih poinformisao o tvom velikom hejtu na njihovu divu![]()
Možda i zasluženo, lagao sam da mi se dopadaPa vise ga neces dobiti, samo lobanja ti sleduje![]()
Može. Izvini.Ljudi, je l' može manje spama u temi sad kad se igra bliži kraju?![]()