Mala je verovatnoća da bude 8 bezveznih zaredom. Doduše, ove godine su skoro sve pesme bez beze ili samo ok, tako da ni ne može biti nekih značajnih odstupanja između polovina polufinala.
I to kao gost jer bi ju EBU odmah stavio u finaleJbg Picezo, da je Mirna otisla na Eurosong, ona bi sigurno zatvarala polufinale. Takvo remek delo moze samo ici na kraju. Verovatno bi fanovi potpisali peticiju da Omaja zatvara i drugo polufinale i tako ucini uslugu svima. Kakva bi to dominacija bila
Istina. ali da se ne lazemo. Prvi deo prvog polufinala je ubedljivo najjace ove godine kada saberemo sva cetiri dela prvog i drugog polufinala. Finska, Grcka, Svedska, Izrael....4 potencijalna pobednika, svi u jednom delu istog PF-a. Mozda je i nas deo polufinala najslabiji od sva 4 dela, tako da je to dobro po nas jer cemo biti standout i ovako, a kamoli u delu polufinala koji je najslabiji. Meni se iskreno ni jedna pesma, sem nase u nasem delu polufinala ne svidja. Da odradimo dobar staging i bice topMala je verovatnoća da bude 8 bezveznih zaredom. Doduše, ove godine su skoro sve pesme bez beze ili samo ok, tako da ni ne može biti nekih značajnih odstupanja između polovina polufinala.
Pa i ovo je subjektivno.Mala je verovatnoća da bude 8 bezveznih zaredom. Doduše, ove godine su skoro sve pesme bez beze ili samo ok, tako da ni ne može biti nekih značajnih odstupanja između polovina polufinala.
Apsolutno. Nas je ove godine u svakom smislu pogledala sreca. Izabrani smo u drugom delu polufinala. Deo polufinala koje je ne samo po meni, vec i mnogima najslabije, takodje imamo i Hrvatsku i Crnu Goru sa nama. Jos neke zemlje poput Finske i Svedske gde se jako postuje metal muzika. Sreca je bila na nasoj strani, samo jos mi da odradimo dobar posao i da krunisemo toSve je to subjektivno, oduvek je u igri i faktor sreće.
Slažem se da je možda 'preagresivna' za otvaranje, ali opet je energetska bomba i baš bi bilo jako početi sa Moldavijom. Ako ne ona, onda Švedska jer je komercijalnija i veći potencijal od Gruzije, pa da ostavi odmah utisak na gledaoceNisam sigurna da će "Viva Moldova" koji je baš toliko strejt tu d fejs da puste da otvori. Ima više logike, Gruzija![]()
Da je Mirna otišla, ona bi i otvarala i zatvarala polufinale.Jbg Picezo, da je Mirna otisla na Eurosong, ona bi sigurno zatvarala polufinale. Takvo remek delo moze samo ici na kraju. Verovatno bi fanovi potpisali peticiju da Omaja zatvara i drugo polufinale i tako ucini uslugu svima. Kakva bi to dominacija bila
Čini mi se da nema šanse da oni otvaraju zbog toga što su Švedska. Otvorili su finale onomad kada su bili domaćini, i to zato što su izabrali taj broj.
Mrzi me da gledam u istorijat kada su otvarali polufinale, ali verujem da je bilo baš davno..
Andrej to zna sigurno.
2017. je Svedska otvarala polufinale.Čini mi se da nema šanse da oni otvaraju zbog toga što su Švedska. Otvorili su finale onomad kada su bili domaćini, i to zato što su izabrali taj broj.
Mrzi me da gledam u istorijat kada su otvarali polufinale, ali verujem da je bilo baš davno..
Andrej to zna sigurno.
Moze link?2017. je Svedska otvarala polufinale.
Ja sam na vikipediji napravio posebnu tabelu gde je ko nastupio u kom polufinalu i sa rednim brojevima od 2008. do sad.
Sad kad nas stave da otvaramo drugi deo polufinalaU 19h izlazi running order!![]()