• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Kostali puno nasi kostimi za nastup, pa ostalo malo za tirkizni carpet. Ovo kao ima neku medieval inspiraciju. Vrlo mediokritetno. Ocekivala sam rock stars. Ali nema veze, bitno je da gori scena.

Novinarka: možeš li da vrištiš malo da vidimo kako će to izgledati hehe

Ja u sebi: Luka da ti ne padne na pamet sutra je proba za žiri štedi glas

Luka: e moraćete sačekati malo

Proud Of You Yes GIF
Isto, pomislila sam nemoj da si pisno 🤣

Mislila sam da ce nesto tipa kao onda kada su gostovali na nekoj hrvatskoj TV - neka kombinacija u odelima... Ne znam zasto meni to deluje tako mocno...

Foto: ORF/Christian Öser

Svedska.webp
UK.webp

Pa većina ljudi se na ovoj ceremoniji otvaranja ono obuče čisto radi formalnosti. Želim da iskoristim ovu priliku da kažem da je Ronela Hayati bila ubjedljivo najgore obučena osoba na tepihu koju sam vidio.

Jao ajde molim vas... Crne maske preko usta, krindz, iskvarcani finlandjani, glupi televizori, oreol ko u lava crnogorka, da ne pricam o azerbejdzanu (ko propala rumunka) i ostalim glupostima, ili standardima ...nasi momci uvek 11/10 u svemu!!

Meni se poljakinja dopala, jer mi je delovala previše normalno i prizemno. 😄 Baš mi nikakvu fejk energiju ne emituje, samo što joj je pesma...

ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena
Back