• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Bez veze mi je italijanski nastup. Ajde grafika u drugom delu pesmu i nekako, kao ta crno bela kvadratna polja, ali šta prave kolut i akrobacije, pa još ona mlada, italijanska zastava... Vendi bi imala bolju estetiku.

Kako deluje show do sada? Kakav je u odnosu na prošlu godinu, jesu li voditelji podnošljivi? 😂

ESC Tom ima live gde prepričava šta se događa na žiri nastupima. On bolje prenosi od ovih ostalih.

@Miloš
Bolje da ste organizovali na YT praćenje pa da to gledamo.
Esc Tom se nije udostojio da uradi reakciju na nasu pesmu. Ali je zato radio reakcije svako vece svedskog NF-a.

Hm, baš mi slab utisak ostavila Crna Gora. Neubedljivo pevanje, đuskaju na catwalku nalik nastupu Ane Mašulović na PZE-u, ali lošije, posle završnica kao malko bolja, ali skroz bezvezna grafika na led ekranu.

Estonija mi deluje moćnije od Crne Gore, iako suštinski više mi odgovara mistika Nove zore. Kod ovih je to fino, dinamično, konstrast i u bojama u odnosu na prethodni nastup.

ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena
Back