ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Sama pomisao na najverovatniju zamenicu Duške kao komentatora, budi mi već sada neopisivu mučninu u želudcu, kunem vam se...🤢
U tom slučaju mi je čak i teško slušljiva Duška, podnošljivija opcija. 😁

Kako se u našoj zemlji i u nebitnim sferama života začaure jedni te isti ljudi. Ubijeni smo u pojam da na ta mesta mogu da dođu neki mlađi, svežiji, zainteresovaniji ljudi. Bukvalno ista matrica bilo da si predsednik zemlje ili komentator na tv. Užasan generacijski jaz na uštrb mlađih rođenih tokom kriznih godina i kasnije.

Душка нема достојну замену и то је видљиво свудам. РТС пати од недостатка кадрова на битним пољима.

Pa ako ti je ESC zabavan samo zbog Duške.... Ne znam šta bih ti rekao

Meni je ona bila zanimljiva tamo 2015. i nikad više posle toga. Bukvalno istu foru vrti svake godine. Hvala joj za sve, ali ako RTS želi da ESC postane popularniji kod naroda, definitivno ne treba u toj kabini da sedi žena koju jednu lepu stvar za takmičenje nije rekla više od decenije.

Ume nekada da nasmeje i da duhovito ubode i "zavuče", to stoji, ali ona za sve ove godine i dalje elementarno ne poznaje sistem takmičenja, a da ne pričam o istorijatu istog (i bližem i daljem).
Konstantno je isfrustrirana i nadrndana i tako zrači negativnom energijom, a samo je puka sreća da do sada neka zemlja učesnica nije protestvovala protiv RTS-a zbog njenih uvreda (svake godine se pribojavam da se to ne dogodi). 🙏 Uništiće nam i to malo poena koje dobijemo.
Profesionalnost joj je slaba strana tako da od mene jedno NE za Dušku, pa makar je i od blata pravili! 😆

Ume nekada da nasmeje i da duhovito ubode i "zavuče", to stoji, ali ona za sve ove godine i dalje elementarno ne poznaje sistem takmičenja, a da ne pričam o istorijatu istog (i bližem i daljem).
Konstantno je isfrustrirana i nadrndana i tako zrači negativnom energijom, a samo je puka sreća da do sada neka zemlja učesnica nije protestvovala protiv RTS-a zbog njenih uvreda (svake godine se pribojavam da se to ne dogodi). 🙏 Uništiće nam i to malo poena koje dobijemo.
Profesionalnost joj je slaba strana tako da od mene jedno NE za Dušku, pa makar je i od blata pravili! 😆
Imala je stvarno legendarnih izjava ali ne smatram da samo na konto toga treba da nastavi da bude komentatorka.

Jedna njena koju citiram vrlo često "ozbiljno je shvatila...." 🤣

Meni je kod nje problem što nekako kao da na silu hoće da bude oštra samo zato što joj ljudi pišu na netu da je legenda kad podbada izvođače i voditelje, isto kao kad duhovitoj osobi kažeš da je duhovita pa se osili i počne na silu zbijati šale od kojih nijedna nije smiješna

Ali da se razumijemo, što se voditelja i programa ove godine tiče, ništa nije pogriješila, bilo je preloše a i drugi komentatori su isto prozivali taj dio takmičenja, koliko vidim na netu

ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena
Back