ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Sve u svemu, bilo je bas super cuti zvizduke upucene Izraelu.

Evo sad vidim, bez Holandije i 2027.

Kako su naopako sastavili ovo obrazlozenje. Pricaju o Izraelu, opisuju Ukrajinu hahaha

Joj AVROTROS i njihov virtue signaling
Mi necemo, ali 10 drugih moze ako hoce, ali mi necemo, da se ZNA DA MI necemo
samo cemo nastavit organizirat preparty
Da znate da mi necemo
Necemo mi
Jesmo vam rekli da mi necemo, ali 10 drugih moze poslati predstavnika umjesto nas
Iako smo slali predstavnika godinu nakon diskvalifikacije i usred rata 😂😂😂

Lol, gdje je točno Avrotros izjavio to što toliko naglašavaš?
Oni su dali svoju izjavu i to je to.

Smijesna mi je drzava koja 2024. salje predstavnika, bude jedan od favorita za pobjedu, zavrsi disklifikacijom 😂 i godinu nakon toga se dovuku natrag kao da nista nije bilo
Onda odjednom razviju savjest 2026.
Ajde manite me

To iz 1970. zna možda 1% fanova, ne gledalaca, tako će biti i sa ovim bojkotom za 10 godina. Inače bilo je više bojkota tokom ESC istorije ali verujem da bez google niko ne bi znao da nabroji više od jednog slučaja.
A odakle tebi 1%, i to fanova? Neko istraživanje si sprovodio?
Pa na svakom YouTube videu o istoriji učešća neke zemlje i rekapitulacijama pesama se jasno vidi pauza i često se navode razlozi. Ako se u fanove svrstavaju oni koji samo neobavezno partijaju uz Bangarange, Matahari i slično, glasaju samo za bopove i ne zanima ih ni geografski gde se koja zemlja nalazi, totalno su nebitni i ne mogu se svakako smatrati ozbiljnim gledaocima.
Na kraju krajeva, to ko će nabrojati istorijski bojkote nije ni bitno, već posledice koje ta odluka izaziva. Pa jasno se vidi rupa i manjak učesnika iz godine u godinu koji se bukvalno krpi dovođenjem povratnika na silu ili izmišljanjem novih zemalja i to ne može da sakrije da nešto ne štima u celoj EBU priči.

I ovo što pišete o licemerju nekih zemalja učesnica, upućujete na pogrešnu adresu. Zemlje koje su odustale prošle godine su makar pružile neki otpor i pokazale svoj glas koji se čuo! Nešto od toga je vredelo i uticalo, ali generalno ne mogu da budu previše moćne kada su u velikoj manjini i da same sebe konstantno potkopavaju na račun drugih. Istina je da je i tu politika po sredi i nije samo odluka nacionalnih emitera jer su mahom levičarski režimi na vlasti, ali najveće licemerje, dvostruke aršine i zlo po pitanju ovog takmičenja imaju upravo Nemačka, Austrija, Italija, UK, Francuska i druge velike (a i male) učesnice koje je trebalo da najviše daju svoj glas protiv nepravde, pa u krajnjem slučaju i da odustanu i naprave potpuno novo takmičenje!
Za Holandiju svako poštovanje! 🙏
Zašto se u ovakvoj situaciji onda ne bi vratile Rusija i Belorusija na Evroviziju jer ne vidim jedan razlog da postoji zabrana za njih, ako već EBU hoće da se (lepo) opere od svega?

Ali ovi što pravdaju učešće Izraela uz komentare 'nijedan izvođač ili sportista ne treba da snosi posljedice zbog toga što rade njihovi političari'...... sve dok im ne spomenete Ruse i Bjeloruse koji nemaju veze s ratom niti ga podržavaju, to je dRuGa pRiČa

Baš me interesuje kakve je rezultate dala ona EBU anketa za fanove, jer u njoj se, između ostalog, izjašnjavalo i o odgovornosti izvođača za politiku vlada zemalja iz kojih dolaze. Možda neće ni objaviti javno i da su ove određene promene posledica i te ankete, a ne nužno bojkota pet javnih servisa.

Više je nego očigledno da fanovi nisu jednoglasni, samo je pitanje u kom odnosu su rezultati istraživanja.

Izgleda da ce i Lijepa Naša da odustane, profil Dore na drustvenim mrezama neuobicajeno je tih za ovo vrijeme godine, propao je eurosong.hr a bilo je i prica da su trebali odustati i ove godine

omg ni ne podsjecaj me na eurosong.hr, propali su od ukidanja konekta i neka su
Moderatori samo za svađanje, a ni u tome ne briljiraju

omg ni ne podsjecaj me na eurosong.hr, propali su od ukidanja konekta i neka su
Moderatori samo za svađanje, a ni u tome ne briljiraju

Joj ja se sjećam da su oni imali kao nekakav forum, ali ja to nisam skoro nikad koristio, mislim da nije bio baš pravi forum već samo kao da su ljudi mogli pisati statuse i dm je bio. Uglavnom, odonda su baš propali bili, a meni je bio ok taj sajt. Ugasili su forum jer nije bilo novca održavati ga. Ostalo mi je u pamćenju kako je bio jedan fan koji je jako volio Švedsku, pa se stalno prepirao sa ljudima u komentarima zbog toga. 😂😂 Otkad sam na ovom forumu rijetko kad više koristim Eurosong.hr iskreno...

Ma propali su oni davno kad im je stari forum propo, a mi utočište našli na ovom forumu
Ugl, ne sviđa mi se kako pišu, loš im je content, tekstovi bezvezni, razmisljajmo na glas i ono kad ono dvoje predstavljaju izvođače pa umjesto izvođača predstave recept za juhu od rajčica. Joj da imali su eurovizijski megafon podcast, tu ih choda i josipa jedu za predjelo

Franšiza je skupa :LOL: Dobrodošli ste svi ovde. ESC zajednica na našim prostorima je relativno mala, pa ne treba se deliti na previše frontova.

ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena
Back