Bože jutros gledam da stavim neke pare na Francusku, kvota 11, neki dan 17, i evo sad padaju![]()
Ide ova mala u top 5 u ovakvoj konkurenciji. Pesma je fina, negde sam ovako nešto i očekivao. Da me je bacila u trans nijePa bilo je i pre operskih pevačia na ESC. Sad mi ova Franuska dosadna.
Kad ziri bude pao na Lukin growl ima svi da se ujedaju hahahahaNa drugo slušanje mi je dosta bolja. Dinamična je i ima sofisticirani i elegantan zvuk. Neverovatno da ova devojčica ima 16/17 godina. Nadam se da joj evrovizijsko iskustvo neće biti traumatično kao što je mnogima.
Zamerka koju imam je da pesma zvuči malo iskalkulisano i preozbiljno za njene godine. Ali ima mi viralan/ hitičan potencijal, nzm. Mislim da ljudi malo precenjuju kako će ovo proći kod žirija. Verujem da će biti visoko, ali JJ recimo nije bio ni blizu Lorin i Nema i jedva je skupio nekih 200-ak poena, iako je vokalno bio bolji od oboje. Definitivno postoji deo žirija kojem se neće dopasti opera. Ali je dobra stvar što će Finska imati bar neku konkurenciju kod žirija. Treba nam malo konkurencije u vrhu.
Ma odustao sam skroz od ideje da ćemo od žirija dobiti više od 30 poena. Očekujem siguran bottom 5 i poene od tipa Crne Gore, Hrvatske i možda neku sitninu od Finske i Nemačke i tjt. Imamo sve elemente koje žiri maksimalno kažnjava (pesmu koja nije na engleskom ili francuskom, niche žanr, mračno, nije mejnstrim, itd).Kad ziri bude pao na Lukin growl ima svi da se ujedaju hahahaha
Znaci, po tebi trebaju nam dobri poeni televotinga da bi otisli u finale? Mada, nikada se ne zna sa zirijemMa odustao sam skroz od ideje da ćemo od žirija dobiti više od 30 poena. Očekujem siguran bottom 5 i poene od tipa Crne Gore, Hrvatske i možda neku sitninu od Finske i Nemačke i tjt. Imamo sve elemente koje žiri maksimalno kažnjava (pesmu koja nije na engleskom ili francuskom, niche žanr, mračno, nije mejnstrim, itd).
Ne treba se uopšte obazirati na žiri ove godine. Jbg, nemaju uopšte ukusa kada je ovakva muzika u pitanju.
Ma mislio sam konkretno na finale. Za PF se ne plašim još uvek, treba samo 5 država da pobedimo a među njima su već flopovi poput Belgije i Estonije.Znaci, po tebi trebaju nam dobri poeni televotinga da bi otisli u finale? Mada, nikada se ne zna sa zirijem
Aha, pa dobro da, razumljivo. Ali opet, ako ne budemo miljenici zirijam onda ce nam trebati dobar televoting da bi izasli iz polufinala takodje. Sreca na nasoj strani je sto imamo Hrvatsku i Crnu Goru pa su nam to sigurica 22 poena najmanje na startu. A siguran sam da ce nam Hrvatski i Crnogorski ziri dati nesto poenaMa mislio sam konkretno na finale. Za PF se ne plašim još uvek, treba samo 5 država da pobedimo a među njima su već flopovi poput Belgije i Estonije.
Meni mirise na oko 30 poena zirija i 60-70 poena publike, pricam o licnom osecaju. Podelice nam visoke pozicije rokeri clanovi zirija, a verujem da cemo kod publike proci dobro u regionu i da cemo dobiti i neke poene od zemalja sa rok i metal tradicijom.Ma odustao sam skroz od ideje da ćemo od žirija dobiti više od 30 poena. Očekujem siguran bottom 5 i poene od tipa Crne Gore, Hrvatske i možda neku sitninu od Finske i Nemačke i tjt. Imamo sve elemente koje žiri maksimalno kažnjava (pesmu koja nije na engleskom ili francuskom, niche žanr, mračno, nije mejnstrim, itd).
Ne treba se uopšte obazirati na žiri ove godine. Jbg, nemaju uopšte ukusa kada je ovakva muzika u pitanju.
Ovo je otprilike i moj utisak. Mnogo bih voleo da uspemo da ostvarimo 15. mesto kao sa Hurricane, jer je Kraj mene mnogo bolja pesma od pesama sa kojima smo više puta bili 17-19, ali mislim da je teško...Nije jury friendly uopšte, a reakcije fanova su prilično mlake.Meni mirise na oko 30 poena zirija i 60-70 poena publike, pricam o licnom osecaju. Podelice nam visoke pozicije rokeri clanovi zirija, a verujem da cemo kod publike proci dobro u regionu i da cemo dobiti i neke poene od zemalja sa rok i metal tradicijom.