ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Pa i ranije je bilo tipičnih esc pesama koje su izduvale. Nažalost, meni Tamara ne odaje utisak ubedljivosti na sceni, makar sudeći po onome što smo videli na Montesongu. Nadam se da će doći do nekakvog apgrejda, ali trenutno mi se čini da ona nimalo nije siguran finalista.

Ja se stvarno nadam da će ući u finale, ali ne bi me iznenadilo ni da ispadne nekim slučajem.

A ako prođe, očekujem da prođe sa 8 - 10. mjesta, iznad baš baš teško može da bude

Znam da nije nikakav reper, ali u velikom broju ovih top 10 klipova ona je negdje od sredine top 10 pa do samog 10.mjesta.
Najvise ima tih 4, 5 6.pozicija.

Znam, glasanje i siroke narodne mase + ziri je nesto sasvim drugo.

Ma naravno, možda se prošeta do finala, ko zna.
Samo je svakako bolje kad je članovima žirija u prosjeku 5-6 jer će dobiti fine poene od te zemlje na kraju, ako je glasačima 4-5-6, vjerovatno neće glasati za nju nego za ove u samom vrhu.

U svakom slučaju, nadam se da ide u finale, a imam osjećaj da će dobiti 'boost' i te kakav zbog bodova Srbije i Hrvatske koji možda budu presudni pa je uguraju u finale

Mislim da će u polufinalu top 3 i publici i žiriju biti Crna Gora, Hrvatska i Grčka.

Čudno mi je što nema zajedničkih objava Lavine i Tamare, da se nisu šta zakačili RTS i RTCG

Mislim da će u polufinalu top 3 i publici i žiriju biti Crna Gora, Hrvatska i Grčka.

Čudno mi je što nema zajedničkih objava Lavine i Tamare, da se nisu šta zakačili RTS i RTCG
I ja to pomislih juce, pogotovo kad Tamara rece u onoj emisiji na Una tv da ih je nedavno upoznala.
Cudi me da nije ranije, ona valjda i zivi u Beogradu?

Pre ce Lelekice dobiti 12 od nas nego Tamara.

Hrvatska je pod znakom pitanja po pitanju toga da li ce uopste dati neki bod Crnoj Gori jer oni nisu bas blagonakloni prema Crnoj Gori.

Back