ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

U Nici prave party i zajednicko gledanje

Attachments

• IMG_9524.webp
    IMG_9524.webp
    205.7 KB · Views: 15
Ne znam šta je sa stilistima ove godine, ali neke tajne službe im ne misle dobro.

Da li beše snimke druge probe dobijamo u onom objedinjenom videu na yt, na kraju dana ili sledećeg dana?

PESMA EVROVIZIJE 2026 | WATCH PARTY
Zajedničko gledanje prenosa prvog polufinala i finala

Da li želiš da ispratiš plasman balkanskih zemalja u finale Evrovizije i samo veliko finale u društvu evrovizijskih fanova?

Pridruži se događaju nestvarne večeri, dobre energije, pevanja punog glasa i stvaranja uspomena kakvog ne možeš da doživiš kod kuće jer ovo nije samo veče Evrovizije, ovo je događaj koji se pamti sa slobodom da budeš svoj!

Na Eurovision Watch Party-ju očekuju te:
📝 Nezaboravni listići za glasanje, koje će obezbediti OGAE Srbija i BINGO
🎁️ Nagradna igra i tematski evrovizijski shotovi zemalja
🍹Fenonemalni kokteli
🎧 DJ najvećih ESC hitova

🎉Lokacija? Garrison Pub (Carice Milice 7, Beograd) (VIDI MAPU)
🕖 Kada? 12.5. i 16.5. od 19h

🎟️ Ulaz je 300 dinara (uključuje učešće u nagradnoj igri sponzora događaja sa vrednim nagradama).
Broj mesta je ograničen, a rezervacija je obavezna i obavlja se slanjem privatne poruke (DM) na Instagram stranici ➡️ @watchpartybg.

Dođite da uživamo i zajedno stvaramo uspomene u večeri za pamćenje!

IMG_20260505_190305_504.webp

Hrvatska definitivno najbolje izgleda na ovim snimcima, Gruzija najgore, ali nikakvo iznenađenje, svakako sam očekivao njihovo ispadanje. Portugal i dalje nemam pojma da li će da bude melem za uši i srce nakon ludila u početku, ili će uspavati ljude i ići kući za 7 dana tačno.

Jao, zaboravio sam na Finsku 🫣🫣🫣
Angry Iraq GIF by Bashar

Zar ti Gavry?!!!

Back