ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Angry Iraq GIF by Bashar

Zar ti Gavry?!!!

Evo idem u ćošak 🤣🤣🤣

Prateći se u nekim momentima baš jako čuju, nekako mi nije ujednačen ton na ovim klipovima sa proba.

Last edited:
Gledajući ove snimke proba stvarno poželim da Švedska organizuje svake godine jer niko im ne može prići što se tiče produkcije

Bina stvarno izgleda jadno ove godine 🥀Pojedina NF imaju bolju scenu…

Last edited:
Mislim da je super sto smo dobili probe u reels formatu, sto nam opet ne govori mnogo toga, prvo vece ce stvarno biti premijerno sve

• Like
Reactions: FFM
Stvarno su se mogli malo više potruditi po pitanju scene, puna im usta 70. godine i jubileja, a scena možda i najsiromašnija od štenare 2021.

Meni scena izgleda prelepo ali izgleda da uopšte nije praktična. Uz to vidim da imaju ugrađene vatromete po ovom violinskom ključu tako da mi je otprilike jasno kako će to kod nas izgledati. Moguće da će pola nastupa da uzme vatromete jer su na "dobar dan".

Problem je sto takmicari ne koriste sve mogucnosti scene. Fora je u svetlima kojih ima mozda i najvise do sada a ne u LED ekranu koji je tu samo simbolicno. Ne znam kako delegacijama niko nije skrenuo paznju. Cini mi se da je Gruzija za sada najbolje iskoristila scenu uz Hrvatsku, ali njihov nastup je previse cringe da bi ih ozbiljno shvatio.

Pre par godina je krenula ta tendencija da bine dobijaju neobične oblike umesto klasičnog pravougaonog ili polukružnog oblika. Šveđani su to najbolje umeli da izvedu sa onom krstačom, baš mi je izgledalo futuristički, ali nisam za takve ekstreme svake godine.

Ne znam, meni deluje kao da će Beč 2015 biti klasa iznad ovog 11 godina posle. To je bio zenit produkcije i ulaganja u ESC brend.

Meni je 2015. cela organizacija bila toliko bejzik, od scene, grafike, voditelja, svega vezanog za sam show. Ovde očekujem prošlogodišnji show vol 2 samo lošije odrađen

Meni je švedska organizacija iz 2016. nekako bez premca i dalje. Doduše možda sam malo i nostalgičan i pristrasan jer volim dosta pesama sa tog izdanja, ali stvarno je ta godina bilo veliki iskorak. 2024. mi nije nešto vizuelno tako ostala urezana, iako je sve bilo ulickano.

Meni je 2015. cela organizacija bila toliko bejzik, od scene, grafike, voditelja, svega vezanog za sam show. Ovde očekujem prošlogodišnji show vol 2 samo lošije odrađen
Da, stejdž je nekako bio jednodimenzionalan i plitak.

Sećam se kako me je smorilo sve u vezi naše prve probe, počev od Bojanine puštene kose, pa do onih belih zastava. I dalje mi je taj nastup užasno tup i bejzik, ali je ona pojela konkurenciju pevanjem i šarmom, a onakav huk na Here I am iz I pf se čini mi se skoro nije ponovio.

Ja sam nakon snimka iz dvorane sa prve Bojanine probe mislio da slijedi 12. mjesto u polufinalu

pa binu zapravo godinama radi jedan te isti covek - Florian Wieder godinama dobija tendere. Jedino je u Italiji radila ona Franceska. Mozda je problem bio u budzetu ali ja ipak i dalje mislim kada bi takmicari koristili sve mogucnosti oko svetala izgledalo bi to mnogo bolje kao na onom videu predstavljanja scene. Mozda to zapravo i pokazuje koliko je kreativnost svima u minusu kad se oslanjaju na AI generisane animacije na malom ekranu

Back