ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

Da, meni je lično sve ovo promašaj, ali ajde, neka probaju jednom. Lako se može odustati za sledeću godinu, ako ne prođe kako valja.

Mada mi nije ni jasna poenta, ako će učestvovati svi i plus ima uticaja i na konačan plasman festivala (ajde to, u stvari i manje - više).

Ja se baš radujem ovoj novini za Sanremo, mislim da je ovo dobra stvar jer pobjednici Sanrema sve više postaju random, mislim da treba šansu dati nekim mlađim ljudima, a poznato je i da ženski izvođači puno teže dolaze do pobjede. Neka stariji ljudi malo odmore tu noć.

Zvanično učestvuju. Sad ovi proizraelski evrovizijski fanovi imaju pravo da Nizozemsku nazivaju dvoličnom jer se vraća samo godinu nakon povlačenja dok i dalje se dešava ovo što se dešava, odnosno ispadne da su shvatile da su pogriješile u odluci da se povuku...S druge strane, ovo ipak nije Avrotos i kad nijedan drugi emiter nije htio da preuzme posao ovi su na kraju pristali.

Da, ali očigledno niko od njih nije htio da preuzme učešće prošle godine, što znači da su podržali bojkot, a ove godine ima emiter koji smatra da je dovoljno urađeno za poboljšanje situacije i preuzima na sebe učešće, tako da stoji ako ih ljudi preispituju da li se stvarno dovoljno popravilo u odnosu na prethodnu godinu.

Mislim, meni je okej da se vrate i oni i ostali, samo eto, razumijem i ove koji se raduju a i ove koji im prigovaraju

ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena
Back