• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

ESC 2026 - Forumska kladionica

Ne mislim na to, nego na stavljanje na istu poziciju više ljudi, a onda ostale ispod bez preskakanja pozicija. Npr. dva takmičara su podelila 1. mesto, onda sledeći ide na 3. mesto, a ne na 2, pa ti Leo na 7. itd.

Pa da , zato i kazem ni nesrećni Azerbejdžan nije bio 40. nego 35. Pa gde da stavim ovde nekog na 40. Bolje zvuči 20.mesto hahahah

Pa super! Drugo mesto i sa ovako poravnatim pozicijama je opet (za mene bez izuzetka ovde) top 10, možda i top 5. :D
Zeznuli su me (kao i uvek) Big 5. Pogrešno rangiram jednu zemlju i sve ode u propast. :LOL:

Čestitam Džoker i Roker! 👏 👏

Zanimljivo da puno bolje prolazim na kladionici za SP i EP nego ovdje.

Boze, bio bih u top 5 lagano da nisam sastavljao u brzini i svasta pogresno napisao 😭

Top 5, zadovoljan. 😉
Napravio sam najveću glupost 😆 i samo zbog nepunih 30 sekundi probe izbacio svog ni manje ni više nego top 2 favorita ESC-a, time automatski izgubio 2 poena...sramota me i da kažem koga...🫣 inače bih sa tih +2 poena sada delio 1.mesto.

Mislim da sam jedini pogodio da će Srbija biti na 17. mestu u finalu. 🙌
Sve u svemu super igrica.
Hvala @Leo Cezar
Čestitke pobednicima od ❤️

Jesi jedini si pogodio Srbiju 💪Tabelu ćete dobiti isto da vidite ko je bio najbolji u kojoj kategoriji .

Meni je jedino žao što sam u poslednji minut promenio da će Ukrajina biti bolje plasirana od Moldavije i to mi je odnelo 2 poena :D

Subjektivni osećaj je da se nije desilo ništa što sam predvidela da će se desiti, šokirana sam što sam ovako visoko. xD

Zapravo sam super prošao, uglavnom nisam dobar u prognozama. 🤣

S obzirom na to da sam u prognozama dobar koliko i Karleuša u prodaji ulaznica za koncerte, prilično sam iznenađen drugim meestom

ESC 2026 - Forumska kladionica
Back