Pa ne, jer joj pada sneg, ladnooo.Belgijanka se garant ni ne oznoji od tog plesa.
Izvoli argumentuj ako imas uopste argumenata. Nikad nisi ni znao da ista izjavis sem da je helena kraljicaSta sam ja upravo procitao…![]()
Evrovizija je pre svega muzičko takmičenje između zemalja, a ne platforma za promovisanje bilo koje političke ili društvene agende. Predstavljaju se pesme i izvođači svojih država, zato bi fokus trebalo da bude na muzici, nastupu i talentu, a ne na stalnim raspravama o LGBT ili drugim društvenim pitanjima.Izvoli argumentuj ako imas uopste argumenata. Nikad nisi ni znao da ista izjavis sem da je helena kraljica![]()
Sprema novi album, kaze ima super pesmu za EvrovizijuNadam se da ce prvo imati hiticnu pesmu u srbiji, posto odavno nije imala hit
To je tvoje misljenje koje je validno ali moj komentar je bio vezan za to zasto fanovi evrovizije sa zapada ne zele rusiju na evroviziji i prozivanje da su licemerni. Sve sto sam napisao je cinjenica i stoji, strejt ljudima iz srbije koji vole rusiju sigurno nije to toliko bitno, ali nekome ko zivi na zapadu sigurno nece biti drago zasto drzava koja im preti nuklearkama trazi na jednom takmicenju, pogotovo nekoj lgbt osobi. Crna ovca koja nije u dobrim odnosima sa 95% zemalja na evroviziji realno nema sta da trazi tu. Sa izraelom mnogo manje zemalja ima problem, nazalost. Na kraju krajeva nije ni bitno da li neko podrzava rusiju ili ne i da li je bitan status lgbt osoba u rusiji, svakako po trenutnim ruskim zakonima evrovizija ne bi smela da se prenosi. Tako da je ovo jos jedan argument EBU zasto ih ne pustaju nazad, doslo im je na volej.Evrovizija je pre svega muzičko takmičenje između zemalja, a ne platforma za promovisanje bilo koje političke ili društvene agende. Predstavljaju se pesme i izvođači svojih država, zato bi fokus trebalo da bude na muzici, nastupu i talentu, a ne na stalnim raspravama o LGBT ili drugim društvenim pitanjima.
I potenciranju koja zemlja podrzava gejeve, a koja ne..glupost čista.