@Miloš, da li sam u tripu, jer nisam imao utisak da su u toku pa ni nakon samog nastupa sa tolikim oduševljenjem i bukom u areni odreagovali na Rumuniju? Možda sam ja mnogo više očekivao i jaču reakciju, ne znam.. Na defilovanje zastavama pre toga, pozdravljena je fino.
Otpevala je ona super i sve to stoji ali nije arena bila u transu kao recimo u toku i nakon Bugarske ili Moldavije? Njima zavidim i doslovno na reakciji publike.
Ja recimo Francusku ne mirišem nikako ali publika je odlično odreagovala na nju.
Australija, jeste možda jednu notu propustila, čulo se, ali bila je maestralna. Publika je voli.
Finska takodje večeras bila top. Onaj kraj mu prezahtevan i tu ne blista nikad.
Norvežanin umesto da se koncentriše na početak nastupa, on skače po bini i poziva publiku na budjenje. Presimpatičan je bio.
Šef sale, stvarno lik ima harizmu uživo i vole ga, oseća se to. Pesma bajata ali Italija je to i mora da bude nagradjena kako god i sa čim god.
Kipar, jedina za koju sam se sa društvom složio da žena nije za živo pevanje, mnogo je to tanko u odnosu na sve ostale takmičare.
Danac mi je bio bolji u polufinalu ali prvi je nastupao i bio dobar generalno ali na onoj konstrukciji kao da i nije bio u punom sjaju vokalno ali na momenat samo. Lik inače kida kao i čeh čiji nastup je skoro pa zatvorenog tipa za publiku u areni.
Ferto i Akylas standardno dobar, vole ga, posisaće glasove publike sa Izraelom a pesma mi vremenom dosadila. Ali jeste za ono ,,na prvu" i zato će odlično proći kod televotinga.
I Izrael, jednoglasno smo se svi složili da je lik pokidao vokalno pa možda i najviše od svih učesnika, taj ne ume da promaši malo bar...ali reakcija publike me iznenadila, skoro pa nikakva nakon ni u toku same pesme, iggnor. Takav utisak sam stekao. Vizuelno, Izrael jedan od najslabijih nastupa. Češka vizuelno, takodje mi se ne svidja.
Gledano iz publike jedna Velika Britanija ali doslovno najgori nastup ima. Ništa ni sa čim ni konceptualno ni bilo kako. Možda je to u prenosu bolje, zaboravih, ali ko mu je nastup radio ne razumem.