ee Estonija 2025: Tommy Cash - Espresso Macchiato

Eesti Laul odličan kao obično, Tommy Cash teško sr-

Verovatno će pobediti zato što je Eesti Laul sistem da top 3 ide u superfinale namešten tako da je skoro nemoguće da izgubi favorit publike.

Ali bukvalno nema većeg blama po mom mišljenju nego kad pošalješ “šaljivu” pesmu koja moli za poene publike i publika je samo iskulira (Estonija i Finska prošle godine).

Al evo Crna Gora, pa Letonija, pa Estonija, najbolje pesme nisu na engleskom.

Švedska tekstopisačka mafija je umrla, veseli se evrovizijski rode! Eto im Melfest da onanišu svojim generičnim Play radio pesmama koje niko neće slušati dva dana nakon takmičenja, nek ih nabiju u dupe xD

Pocrkaćemo od šaljivih pesama i sledeće godine.

Za sada Balticke zemlje veoma dobre, cekamo jos Litvaniju da vidimo sta ce ponuditi. Stvarno steta za Estoniju ako ova glupost pobedi posto spominjete da je doticni favorit kod publike.

Upravio završio slušanje pjesama. Meni je ovaj Eesti Laul kriminalno loš. Doslovno samo jedna pjesma mi se sviđa. Prošle godine sam bio razočaran isprva, ali ova godina je daleko lošija i meni neprepoznatljiva za nacionalni izbor poput ovog. Vjerovatno pobjeđuje Tommy Cash sa isto slabom pjesmom, ali nemam šta biti ljut kad nema neku konkurenciju pa da mi bude krivo. Preslušaće ponovo recap pa mi se možda promijeni mišljenje.

Za sada jedina konkurentna pjesma po mom mišljenju:

Last edited:
Eto i mene na pocetku nove nacionakne sezone samo da izjavim da bi mi jako znacilo da neko od ovih bangera predje Tommyja 🥹 (looking at you, An-Marlen)

Back