ee Estonija 2025: Tommy Cash - Espresso Macchiato

Nervira me kad kažu "Svake godine se žalite i na kraju ispadne super", pa ne ispadne uvijek super , u tome je fazon lol.
Meni je prosli ESC bio dosta slab sa pesmama. A ni onaj 2023. nije bio dramaticno bolji da budem iskren.

Lik igra kao šlogirani pacov. Wow, kako smešno i zabavno.

Real Housewives Sleeping GIF

Jel' ovo dovoljno žiri friedly pa na 7.mestu kladionica, hoće mi neko reći ?! 😁
Kladionice za ESC su ko svetska andoping agencija, te Sinnera kaznili sa 3 meseca a da pritom slučajno ga ne oštete da neki Grand slam propusti. U kom svetu mi živimo jbte, tuga.
Pa ovo ni za publiku (sem estonsku) nije friendly a verujem da će i espresso macchiato da propadne zbog ovakve antireklame. 😅

Dobro je što sam poslušao i pogledao ovaj nastup nakon izlaska, lepo me je otreznio. Lik zvuči kritično, neironično bih mogao da navežbam da zvučim bolje od njega.

Nejasan mi je ovaj izbor Estonije, zaista. Možda je lik komičar lokalni ali treba osvojiti Evropu, što mnogima nije pošlo za rukom Sjetimo se Beograda 2008 naprimjer. Esti,Spanija, Irska

Oд ' Евровизија је говно, ужас' (2015) до представљања Естоније 2025. Песма му је ужас, али с обзиром да је често сарађивао с Литл Бигом, не чуди ме.

Meni se ovo nista ne svidja. Toliko mi je 'trying too hard' da postaje neprijatno, pritom toliko lose zvuci uzivo lol. Ovome se bas posrecilo da je pogodio godinu punu abitnih pesama tako da kontam da je neizbezno da ce ipak privuci paznju i potencijalno dobro proci.

Back