Ma ovo nije zvučalo dobro kada bi sve tri pevale, a nisu uspele ni taj malo žešći vokal da iznesu kako treba. Bolje im je da su ostali na staroj verziji to su bar pevale bez problema.
Pesma je baš slaba.
To što su je malo popravile i osvežile nastupom nije sigurno moglo da bude dovoljno za finale ni u ovako lošem polufinalu, tako da se nema šta tu puno dodatno reći.
Ja sam slab na ovakve stvari, pa mi se pesma zapravo svidja. Razumem da nema taj neki esc oomph ali su u slabom polufinalu mogli da prodju (iliti meni su bili medju top 10)
Gledajuci sve ukupno, Estonija je bila jos i najbolja od tih 6 zemalja (Portugal, Belgija, San Marino, Gruzija i Crna Gora) koje su se borile za to jedno mesto. Ipak je ovaj malo "zesciji" zvuk podigao pesmu, a nastup je bio dovoljno energican.
Sinoć na pub kvizu... Uvijek bude jedna kategrija koja se zove Audio kaladont, gdje lik pušta četiri pjesme i onda treba napisati naziv pjesme ili izvođača po principu igre kaladont. Jučer je odlučio staviti sve četiri vezane uz ESC.
I sad, ide prva, naziv pjesme: My Number One.
Druga, izvođač: Nemo
Treće, naziv pjesme: Molitva
I sad, čekamo četvrtu da vidimo šta će biti, ja sve razmišljam dal' ima neki pobjednik ili pobjednička pjesma na VA- i ništa mi ne pada na pamet, kad ono krene iz zvučnika Too epic too be true, but here I am with you... Lik ladno stavio tetke s ovogodišnjom pjesmom.
Ne trebam ni naglasiti da sam bio šokiran + oduševljen + da smo vjerojatno samo mi to znali
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.