ee Estonija 2026: Vanilla Ninja - Too Epic to Be True

Ovo je verovatno neko iz delegacije slikao. Nema šanse ovako loš kadar neko da traži.

Nije. Ovo je moj screenshot sa zvaničnog probnog nastupa.

Imam fobiju od ovakvih kadrova, lol. 😂 Ipak mi one ostaju kao najveće potencijalno iznenađenje u smislu šokantnog finaliste.

Ja sam imao lepih reči za njih ali mislim da je ovo nedovoljno za prolaz. Kao da su i same odustale, ja ovde osim tih kompletića ne vidim nikakav trud oko nastupa. Jedino ako žiri poludi pa im da neki broj poena da ih dopuni do 10. mesta. Ovo nema šanse da skupi 100 poena od publike koliko će otprilike trebati za prolaz.

Video mi je dve klase gori od slika koje smo videli.

Nastup je bazičan, ali korektan za svirku jednog podrum benda. Šta znam, malo mi se pesma počela dojmiti nakon one poboljšane verzije, ali to ne može promeniti činjenicu da nema ni trunku konkurentnosti.

Ja sam imao lepih reči za njih ali mislim da je ovo nedovoljno za prolaz. Kao da su i same odustale, ja ovde osim tih kompletića ne vidim nikakav trud oko nastupa. Jedino ako žiri poludi pa im da neki broj poena da ih dopuni do 10. mesta. Ovo nema šanse da skupi 100 poena od publike koliko će otprilike trebati za prolaz.

Video mi je dve klase gori od slika koje smo videli.
Ma mislim da ce manje trebati za finale. Mozda oko 60tak.

Jako Uku Suviste odabir od Estonije, obično tako kad nema neki istaknuti favorit poput pacova lani ili 5miinust u 2024. pobedi neka glupost.

Ovako unazad gledano mslm da je najbolje da su poslali ili Clicherik & Max za tvt bejt ili NOEPa pa da malo učine stejdžing interesantnijim nego na Eesti Laulu. Ili jadnom Ollie/ju da su dali da bude da oladi čovek malo 😂

S obzirom da su nam svi favoriti u ovom polufinalu sigurni za prolazak, šaljemo večeras malo ljubavi za ove divne tetke koje su nam se onako epski usput ušuljale u srce 🌹

Da li me treba biti sramota za reć da su se i meni ušunjale u srce, iako su u početku bile apsolutno razočarenje? :LOL: Potajno navijam za prolazak, puca me nostalgija na ovakav zvuk. :love:

Sad Cry GIF

Šteta što nismo izmanifestovali finale, ali dobro. Pesma jeste slaba, ali mi se baš dojmila u poslednje vreme.

ee Estonija 2026: Vanilla Ninja - Too Epic to Be True
Back