ee Estonija 2026: Vanilla Ninja - Too Epic to Be True

Over It Wow GIF by The Comeback HBO

Moram da kažem da mi se posle revampa ova pesma digla sa 25. na 8. mesto, slušam je već danima. 😅

Neznatno bolja nova verzija, malo evidentniji rokish momenti, sve u svemu. Ipak, ništa se nije suštinski promenilo jer je pesma u globalu preslaba. Jedino što možda može da ih vadi jeste taj nostalgični zvuk s početka dvehiljaditih i tjt. I dalje mislim da su NQ.

Neznatno bolja nova verzija, malo evidentniji rokish momenti, sve u svemu. Ipak, ništa se nije suštinski promenilo jer je pesma u globalu preslaba. Jedino što možda može da ih vadi jeste taj nostalgični zvuk s početka dvehiljaditih i tjt. I dalje mislim da su NQ.
Moguće da će biti borderline NQ. Moje neko mišljenje je da će biti između 10. i 12. mesta.

Poput ispraćaja Lavine u Austrijskoj ambasadi u Beogradu, i Peter Mikl, ambasador Austrije u Estoniji, ispratio je Vanilla Ninju za Beč. Tom prilikom poželeo im je sreću i rekao da su dovoljno jake po uzoru na njihov hit "Tough Enough". Preporučio je da je dobro odvojiti vreme za posetu Beču i da se izgubite u gradu, jer se na taj način mogu otkriti iznenađujući i drugačiji aspekti. Prema njegovom mišljenju, austrijska prestonica je dobro mesto za provođenje večeri na koncertu klasične muzike, a zatim za odlazak u klub na ples do ranih jutarnjih sati.​

Foto: Priit Mürk/ERR

1777516385557.webp
1777516406356.webp
1777516421801.webp

Generalno, nije loše, ali imajući u vidu njihovu prethodnu reputaciju, svakako preslabo. Ovo nije ni za prineti njihovim hitovima od pre 20-ak godina a takođe ni "Cool Vibes". Ipak, ne bih ih otpisivao za finale. Imaju i dalje ime, nostalgičan zvuk i dalje ima svoju nišu, i može da se skupi dovoljno za prolaz.

Meni ovo bilo i ostalo apsolutni NQ.

Uvek kad se setim Estonije, podsete me na one tri Mrmove Systurke koje su, ne znam samo kako, otišle u finale u Torinu.

ee Estonija 2026: Vanilla Ninja - Too Epic to Be True
Back