ee Estonija 2026: Vanilla Ninja - Too Epic to Be True

Šteta za Olija, popravio je pevanje. Od tri pokušaja, Slave je najslabija pesma, ali najbolje otpevana.

Što se tiče pobednica, hejt je malo usiljen. Nisu toliko loše, ali je pesmi fakat prošao rok trajanja. Vrlo je generična i zvuči kao da može da bude iz bilo koje države, nema ništa estonskog u sebi.

Ženski bendovi se dosta muče na Evroviziji, mislim da će se i ove gospođe mučiti.

Ma nije loša pesma, daleko od toga, ali jednostavno je toliko bazično sve u vezi nje, od muzike, teksta, aranžmana i vokala, nema apsolutno nikakvog izražaja niti efekta na prvo slušanje. A realno, postavile su jako visok standard, zapravo zvuči neverovatno da Cool vibes, pesma od pre 21 godinu i u ovom momentu zvuči miljama moćnije od ovoga.

Totalno sam zaboravio da je ovo danas bilo. Ne mogu da verujem da su ove pobedile 💀. Mislim sto kaze neko gore, nisu lose, ali jednostavno nece uraditi apsolutno nista.

Ne bi niko od njih nista napravio na ESC. Ovo jedino ima šanse da kod publike malo bolje prođe i zato je to najbolji izbor. Mislim da ovo ima prođu kod seniora a kis cam može da im donese bonus od par procenata pa da prođu u finale a u finale sigurno pri dnu. Ovi ostali nisam siguran da bi prošli u finale.

Lijepo je vidjeti i da se nakoj toliko godina nisu raspale i jos uvijek postoje, ali pjesma mi je osrednji meh. Kao Danska prije par godina, ali ne bi me čudilo da budu šokantni kvalifikant u maju

Cool Vibes je stvarno bila cool pesma, ovo ne može biti cool ni na 20 godina okupljanja za maturu.

Nikad neću razumeti potrebu nekoga da se vraća na ESC sa pesmom koja evidentno ne može ni da prismrdi prošloj, posebno posle više od dve decenije. Sa konja na magarca, što bi narod rekao.

Last edited:
Volim što ERR boli ona stvar da okače nastupe na jutjub. Eesti Laul kulturno propada 😩

Tek sad vidim ovaj nastup, očekivao sam da bude krindž (u fazonu ok dede imali ste svoje pokušaje), ali je zapravo bilo jako zabavno i kemp. Još jedna pesma koja je lađare mogla umesto Vanila Nindže lol

Ništa specijalno, pretpostavljam da su dobile na ime.

Sad vidim da je pjesmu radio Sven Lõhmus, ovo mu je peti estonski ESC entry (nakon 2005., 2009., 2011. i 2017.). Znači ili top ili flop, u ovom slučaju će biti flop vrlo vjerojatno

Back