Kad su se pojavile, odmah su mi bile jedan od omiljenijih bendova, pa jos zenski. Pesme, odlicne tih godina. Onda sam se bas prijatno iznenadio kada sam cuo da ce biti na Evroviziji i u startu su mi bile jedne od favoritkinje. Jos kad pridodam odlicnu pesmu "Cool Vibes" , zacementirale su mesto za jednu od favoritkinja (ta godina 2005. mi je moza i najbolja Evrovizija ikada, sa preko polovinu odlicnih pesama).
A onda, kada sam cuo sa kojom pesmom ce se predstaviti, blago razocarenje. Nisam verovao da imaju i promil sanse za pobedu. Ne znam sta je to doprinelo pa da uzivo nastup izbaci u sam vrh favorita. Nisu mi bile energicne i nisam im poverovao to sto pevaju. Pesma je u sustini tipa, ok je, fino, nece dobiti poene, ali nije za dno. Ukoliko ne dobiju poene na konto imena i nostalgije, bojim se da bi mogle zavrsiti u pf-u bukvalno (ali je neverovatno) kao i UK 2021 James Newman sa 0p. Gde smo manje vise prokomentarisali da nije za poslednje mesto, ali niko mu ne bi dao poen.
Meni je definitivno najbolja bila Getter Jaani - The Game . Moram priznati da nisam ocekivao da ce biti ovako odlicna, pogotovo onaj hor, ali je uzivo razvalila i naterala me je da zaigram, a to je tesko postici kod mene. Bas bi mi prijalo da ovako nesto vidim i cujem na Evroviziji. Licno mi fali ovakvih pop nesto brzih pesama. Bravo.