EUROVISION SONG CONTEST 2004-2024

Nije neočekivano, ali zasluženo. Voleo bih da je bilo malo neizvesnije. U principu su ok rezultati, Mengoni je mogao malo više.

Rezultat očekivan. Pesme iz UK jesu najčešće za dno svake tabele ali Lucie je ipak trebala malo više pažnje.

Svaka čast Leu. Tema je bila baš pozamašna, trebalo je sve to detaljno ispratiti. Stvarno svaka čast na trudu.

Ono sto me fasciniralo je to da u bottom5 nema Endreginih TOP 10. 😲👏
Vidim da se u sustini poklapam sa cinque gde imamo 8/10 u TOP 10. S tim sto mi je Estonija takodje odlicna pesma.

U sustini su mi ok rezultati. Lucie Jones je bas nisko, ali opet nije neocekivano. Meni jedan od najlepsih, najboljih nastupa uz odlicnu pesmu.

Svakako kao sto sam pisao na pocetku teme, bilo je ovo lepo i dugo podsecanje. Leo, pohvale za ovaj projekat. 👍

Maro :pt: baš, baš prenisko, a Sirusho, :am: dabogda vam pobedila (sledeći put) preeeevisokooo!

Očekivano je Marija pobedila što je super, ali nije skroz realno.
Mada, u svakoj zemlji bi bio slučaj da pobedi domaći izvođač, čak i sa dosta slabijom pesmom, jer izgleda ljudima nije lako da sačuvaju objektivnost.

Hvala Leo na svim ovim priredbama! 👏

E da, bravo za Lea. Uvek sam htela da napravim topove za sve zemlje za svoju dušu ali mi je bilo preteško da odlučim. Igrica me naterala da to uradim konačno.

Back