fi Finska 2025: Erika Vikman - Ich Komme

Ona mi ovako deluje kao zanimljiv lik za bleju i generalno show, al s ovom pesmom nisam uspeo da se konektujem nikako.

Meni je ovo ubjedljivi favorit ove godine. Zapravo jedina pjesma koja mi zvuči kao evrovizijski pobjednik. Erika. ❤️ Sergio radi nastup, odličan running order, nadam se barem TOP 5, volio bih TOP 3.

I ja mislim da je hajp u suštini i postojao zato što su je ljudi zgotivili 2020. i žao im što nije izabrana pa je odmah ishajpovana i svrstana među favorite zbog svog lika i djela. Mene ne bi čudilo da bude tipa 20. u finalu

Taj scenario bi joj još i bio mnogo. Mogu da je vidim na tom mestu, ili eventualno top 15 zbog tvt-a. Žiri će da je stavi na ignore, u to sam sve sigurniji.

E sad stvarno pretjerujete sa predikcijama, Finska 100% ide u TOP 10 lol

Mislim razumijem da je pjesma odbojna nekima, ali reći da je sve oko nje nula i da ovo nema nikakav kvalitet mi je čak malo i mizoginično.

Sve je stvar percepcije. Meni jeste nula i to nema veze sa njenim karakternim osobinama i njom kao osobom, već samo sa onim što ona nudi u ESC kontekstu. Vrlo je ružno i bezobrazno sa tvoje strane da me zbog stava proglašavaš mizoginistom, ali o tebi to više govori.

I ja mislim da je hajp u suštini i postojao zato što su je ljudi zgotivili 2020. i žao im što nije izabrana pa je odmah ishajpovana i svrstana među favorite zbog svog lika i djela. Mene ne bi čudilo da bude tipa 20. u finalu
Ja je 2020. nisam podnosio, ni nju ni onu dated jeftinjaru od pesme, a sada mi je prva.

Realno pesma je dernjava, kostim super, njena energija je nešto što pleni. Jako je harizmatična i odlično to koristi. Da sklonimo pesmu po strani, drago bi mi bilo da dostigne levu stranu tabele. Ali imam isti utisak kao i za Estoniju, opao hajp za nju od nacionalnog finala pošteno.

Kao lik stvarno deluje super i sasvim je legitimno što pojavom na neki način prodaje svoju priču. Nekima se sviđa, nekima ne, a neki zaista treba da stave prst na čelo pre nego što postuju nešto, jer ispadaju vrlo ograničeni i prosti, najblaže rečeno.

Значи ипак су је окачили. Супер

Pa to se onda može reći za bilo koji nastup, što je Kontstrakta sedela u stolici i prala ruke u lavoru?

Erika je imala najbolji NF nastup, izgledalo je baš moćno kao na nekom koncertu slavne zvezde. Ako uspe opet da dočara tu atmosferu, biće dobar rezultat na kraju.

Ma hajp oko Finske isti kao kao hajp kada srbija igra fudbal bez razloga

Back