fi Finska 2026: Linda Lampenius x Pete Parkkonen - Liekinheitin

Ja mislim da će Akylas loše proći na Balkanu, mislim da će Lelek pokupiti najviše poena pa onda Moldavci. Akylas će bolje proći na zapadu gde je ovo mnogo bliže prosečnom gledaocu.

Pa žiri će morati da se uhvati jednog favorita da bi onemogućili pobedu Izraela. A id svih do sada objavljenih pesama do sada jedino Finska ima taj neki momentum koji bi mogao da animira i publiku da glasa u većem broju.

Za Francusku pravo nisam pametan. Vidi se da je pesma namenski pravljena za pobedu i sasvim sigurno će biti u top 3 žirija (ako ne i prva), ali ja nikako ne vidim prosečnog gledaoca koji glasa za to.
Prosječni gledalac je glasao za Wasted Love...

Jeste, ali to je bila vrhunska i upečatljiva numera. Ovogodišnja francuska mi nekako nije na tom nivou. Lepa je, ali nema to nešto da baš ostane u sećanju. Prošlogodišnja mi je bila bolja po tom pitanju, pa loše prošla kod publike. Ipak, ako nastup bude poseban, može da pridobije veću pažnju.

• Like
Reactions: FFM
Ja i dalje pokušavam da shvatim šta je ovde toliko vau, dosadno do bola. Srećno im 20 godina od Lordija, pa kao fandom sublimiše pesmu da obeležimo godišnjicu opet kod njih. To kalkulisanje sa godinama mi baš mučno postalo, nije organski.

Hoću da čujem još dueta kao Tina i Abor sa njegovim violončelom, a finska Marija Kulic sa violinom nikada neće biti gas.
Meni ovo nije licno vau, ali vidim zasto se svidja tolikom broju ljudi.
I realno je najjaci konkurent Izraelu.

Onaj krik bola u refrenu mnogi ne bi mogli ni uz autotune da odrade o čovek ga uradio bez greške. Ovo će možda biti rekordni broj poena od žirija.

Meni baš ne djeluje da će toliko dobro proći kod žirija, mislim pjesma na finskom...

Evo ti ova gora je školovana muzičarka. Pala na dupe a takve su i reakcije svih iz muzičke struke. Pesma je moderna, nepredvidljiva i čovek peva za 10. Jedino što im ne ide na ruku je što ima još par odličnih pevača na ESC pa možda podele bodove ali to pobeđuje kod žirija 100%.

Back