fi Finska 2026: Linda Lampenius x Pete Parkkonen - Liekinheitin

Jednostavno ništa ovde nije bilo pobednički, uopšte nisam ništa osećao još od trenutka kada su odabrani. Sve mi je delovalo nekako isforsirano jer mnogi Finsku žele kao domaćina. Kako se bližio esc, mislio sam da će pobediti jer mora neko, a Finska je kao država bila najpodobnija. Sve u svemu, realan plasman su osvojili.
Istoo

Volim ovaj flop jer su njihovi fanovi krv pili svakome tko je navijao za Deltu, da bi ona na kraju zavrsila ispred njih bahaha

Vidjeh i ja na Tviteru da su se neki sprdali kad je izašla lista najslušanijih pjesama za taj dan kao haha gdje je Delta, sad mi dođe da napišem "na 4. mjestu na tabeli" 💅😏

Gavran, Marko i ja smo radili punom parom, ali jbg nije vredelo 🤣🎻
Nema veze, pesmu ću slušati i dalje ali svakako mi je drago (možda još i draže čak) što je neočekivano pobedila zemlja sa Balkana i to debitant pobednik 🥳

Ovaj Ognjen sa K1 u jutarnjem programu rekao da je jako srećan zbog finskog (ne)plasmana i da je Pete stvarno rekao da ga Srbija ne zanima

Šta sad, očigledno nije bilo za pobedu generalno, čim ni na jednom polju nisu izdominirali. Meni je ova pesma od početka nekako bila najkompletnija u smislu pobede, ali možda sam u neku ruku bio i malo pristrasan jer mi je favorit sezone, nemam pojma. Kako god, ono što je bitno posle svega jeste da će je ljudi koji su je voleli od početka slušati i dalje. ❤️

Greota stvarno da ni u top 5 nisu na kraju! Izgleda da im je uloga favorita na kladionicama mnogo više oduzela nego dala. 🙁
Svi pominju violinu kao highlight nastupa, ali ja čak i ne volim pesme tog tipa. Meni je sama pesma odlična, melodija je super i Peteov promukli glas mi se odlično ukpapa. Imali su ceo paket i da su pobedili kojim slučajem (iako su bili daleko od toga), bilo bi sigurno zasluženo. 👌

Meni pesma uopšte nije legla a po najmanje jer je bilo sve nekako isforsirano u rangu Francuske.
Ništa mi tu nije odisalo nekom prirodnošću. Ni oni kao predstavnici, ni čitava kampanja oko "sigurne" pobede.
Cha cha cha je bio sušta suprotnost. I onog momka je zavolela Evropa organski, zbog pesme a i same pojave.

• Like
Reactions: FFM
Lindina violina i Peteove gole grudi i izgled su zasluzili top 5, pobedu nikako. I ja se nadam da ce ukinuti akreditaciju tom Ognjenu. Decko izbacuje otrov non stop, laze, Zoka 5 kad potpaljuje vatru i smau sebe ukopa pa to bude bar zabavno

Meni je iskreno vise legla nego proslogodisnja - samo sam primetila da mi preveliki hajp za bilo sta stvara ``averziju`` (grubo receno) - ali sam provalila da sam bas ``kontras``

Da da - zato sam i rekla da nekako nisam mogla prosle godine Eriku nikako (ali tada recimo nisam bila na forumu i tako amaterski gledano hajp mi je bio abnormalan - takodje i za onu Serving Kant (uhvatila sam sebe da likujem sto su lose prosle - i bilo mi je grozno sto sam to osetila))

Bilo bi vrijeme da Finska konačno pošalje baladu na Eurosong. Možda im baš to bude pobjednička karta. Al otom potom.

Ja ni ne razumem sta je tu bilo isforsirano. Kad se pesma svidi ljudima i kad puno ljudi to izrazi naravno da ce se stvoriti slika da mogu proci dobro ili pobedi. Ne moze biti isforsirano zato sto se drugima svidja, vama ne. I ne mora se te predikcije uvek tako bukvalno shvacati, neko mora biti favorit pre festivala pa makar i ne pobedili na kraju. Tako je bilo i sa Italijom 2017 koji je bas imao istu sudbinu.

Eto casual publika se nije nesto nategnula ovde, ocito da pesma koja nije na engleskom, francuskom ili talijanskom mora da bude neka balada i da se pogodi momenat, da bas izdominira kod njih (molitva, sobral) ili neka šašava pesma koja ima prilike viralnosti (cha cha cha), inace ce joj paznju dati samo esc fanovi.

fi Finska 2026: Linda Lampenius x Pete Parkkonen - Liekinheitin
Back