fi Finska 2026: Linda Lampenius x Pete Parkkonen - Liekinheitin

Isto. Pesma mi je i dalje nikakva, preskačem je na pola jer mi bude dosadno, ali vidim da je uspela da se dopadne ljudima iz mog okruženja čiji se ukusi nikad ne poklapaju i svima je favorit. Očekujem da se isto tako dopadne i plebsu koji će je prvi put čuti u maju i da vrlo lagano pobedi.

I meni tako deluje, mislim delovalo je od samog početka, ali nekako mi se čini da je pobeda sve izvesnija. Ne očekujem landslide kod publike, ali mislim da će biti sasvim dovoljno za pobedu, nešto tipa Austrije prošle godine.

Pošto sam do sada gledao bar 10+ reakcija na svaku pesmu ovo je jedina koju ne premotavam kada gledam takve video klipove. Sve ostale premotam na ključni deo pesme i gledam samo to.

Cudi me da niko nije okacio ovde ‘vest’ da je Linda trazila od EBU da svira svoj instrument uzivo sto je protivno pravilima, tj da joj daju izuzetak od tog pravila. Ne znam sta da mislim o tome

Malo mi je dosadila pesma i sve nesto razmisljam da mozda ispadnu iz drke za pobedu. Nisu mi ni ziri ni publika pobednici

Pa i mi tražimo 5 godina krupan kadar pa ne daju, a Bambi su dali. Tako da ne isključujem da će i njima. Ali to stvarno ne bi bilo u redu.

Možda je još neka violinstkinja mogla biti u Beču i svirati, a nije, jer nije bilo po pravilima da se prijavi ili da je interno izaberu.

Pa i mi tražimo 5 godina krupan kadar pa ne daju, a Bambi su dali. Tako da ne isključujem da će i njima. Ali to stvarno ne bi bilo u redu.

Možda je još neka violinstkinja mogla biti u Beču i svirati, a nije, jer nije bilo po pravilima da se prijavi ili da je interno izaberu.
Pa sto se ne borimo za sebe? Nije Finska kriva sto je ambiciozna, a mi zaglavljeni sa rts-om 🥰

Pa nisu oni krivi, imaju pravo da traže, ali ovi po meni nemaju pravo da odobre ako nije po pravilima jer je za to već kasno, pošto će evidentno uticati na ishod čitave godine jer niko neće svirati osim njih ništa uživo. A kao što sam rekla mogla je možda i konkurencija biti drugačija da su se ljudi prijavljivali sa tom opcijom da će im biti dozvoljeno sviranje u glavi. To treba da definišu u pravilniku za jednu godinu pre nacionalnih finala i internih izbora da bi svi bili na istom u startu.

Poslednji ekser je zakucan 2024. Ovo sad je bolestan na izdisaju a svi se pravimo da nije.

Mislim da je to laž da ESC ne daje neke kadrove. Pogledajte Finske nastupe unazad dve godine. Apsolutno identični onim sa njihovog finala. Pa onda dodajte Irkinju. I ove godine će Finska biti ista kao kod njih što znači da ESC prihvata sve što drugi žele. Problem je do nas dakle a ne do toga da nešto ne može. Jedino što ESC ne dozvoljava je ako je nešto tehnički nemoguće.

Što se tiče Lindinog nastupa uživo ako obratite pažnju ona na violini ima mikrofon, mnogi su mislili da je bila live kod njih ali nije. Ali ostaje pitanje šta će joj mikrofon ako nije live ?

Bukvalno.

Ako im dozvole i još ako ova dosada pobedi zbog toga, to će biti poslednji ekser u mom mrtvačkom ESC sanduku.
A cemu tolika drama ako ti se ne dopadne pobednicka pesma? 😁 ja recimo nisam neki fan pobednika 2021-2022, ne volim 2017 uopste, 2019 i 2023 su mi super, oko 10og mesta, ali ne zasluzuju pobedu po meni, ali recimo 2024 i 2025 su po mojoj meri i glasao sam za njih..kolo srece se okrece, kad bih odustajao od evrovizije svaki put kad pesma koju ne volim prodje dobro, davno bih prestao da budem fan 😂

A cemu tolika drama ako ti se ne dopadne pobednicka pesma? 😁 ja recimo nisam neki fan pobednika 2021-2022, ne volim 2017 uopste, 2019 i 2023 su mi super, oko 10og mesta, ali ne zasluzuju pobedu po meni, ali recimo 2024 i 2025 su po mojoj meri i glasao sam za njih..kolo srece se okrece, kad bih odustajao od evrovizije svaki put kad pesma koju ne volim prodje dobro, davno bih prestao da budem fan 😂
Ma ja jedem govna, naravno da nema drame lol i ne bi apsolutno bio prvi ni poslednji put da pobedi pesma koju ne mogu da smislim, samo kažem da bi me ove godine dodatno skenjalo još i ako im daju ovaj izuzetak koji traže a onda i pobedi.

A plus što i kad mi se nešto ne dopada, razumem zašto se drugima dopada, ali u slučaju ove pesme ni to 🤣

Ma ja jedem govna, naravno da nema drame lol i ne bi apsolutno bio prvi ni poslednji put da pobedi pesma koju ne mogu da smislim, samo kažem da bi me ove godine dodatno skenjalo još i ako im daju ovaj izuzetak koji traže a onda i pobedi.

A plus što i kad mi se nešto ne dopada, razumem zašto se drugima dopada, ali u slučaju ove pesme ni to 🤣
Kapiramm, ako ti je za utehu moje prvo mesto nikad ne pobedjuje, tako da ja mislim da svakako nece pobediti 😂

Back