fi Finska 2026: Linda Lampenius x Pete Parkkonen - Liekinheitin

Meni je dobra pesma, među najboljim ove godine, a ako pobede, bila bi mi među lošijim pobedničkim, ali bolja od "Running Scared". U suštini, koja god da pobedi, bila bi mi među slabijim pobedničkim, ali to je što je. Nadam se boljoj ponudi dogodine.

Na to sam i mislila - upravo sto mi je na prvo slusanje bila ubedljiva i samo mi je ``rasla`` - dok su mi neke mogu reci dosadile a neke nisu ni dostigle tu neku uverljivost... A vec sam napomenula da te neke preterane favorite cesto imam obicaj da ``bojkotujem`` iz nekog razloga...
I ne bi mi ``smetalo`` uopste da pobede... Ali ne bih volela da samo njima daju uzivo violinu - malo bi bilo favorizovanje (onda nek daju i Bokiju bubnjeve 🤣 🤣 🤣 )

Bukvalno nikad lakša godina za pobediti za onog ko je namerio da pobedi. Meni je i ok što nema nekih sjajnih paketa u ponudi, bolje da se čuvaju za neke konkurentnije godine.

Posle Maneskina i Lorin sa gorkim ukusom zbog Kaarije, nije ni bilo nekih epic pobednika, tako da mi je svejedno ako i Finska sada pobedi.

Ovaj čovek peva ko zmaj, biće tu i od žirija preko 200 bodova. Francuskinji bih jedino da prednost jel je pesma za klasu teža za pevanje ali ovaj zvuči odlično čak i na ovim party nastupima što je prvi znak da će razvaliti i na ESC.

Back